ALLE OPLOSSINGEN

Low Code Applicatie Platform

Met onze innovatieve en toekomstbestendige low code softwareoplossingen bouwen wij op maat bedrijfsapplicaties, portalen en mobile apps.

Even van gedachten wisselen?
John Peters
+31 6 513 29 457 +31 6 513 29 457

Waarom Low Code Applicatie ontwikkeling

Maar wat maakt de ene software beter dan de andere? Computer programmeertalen die bedrijven voor software ontwikkeling gebruiken komen en gaan. Het verschil zit hem niet zo zeer in wat er met een programmeertaal kan worden bereikt maar in wat ze gemakkelijker maken. Dat is de reden dat Nokavision zich heeft gespecialiseerd in low code applicatieontwikkeling.

Gartner verwacht dat tegen 2024 meer dan 65% van de applicaties, portalen en apps worden gerealiseerd met een low code platform. Nokavision heeft een team aan ervaren low code specialisten die uw bedrijf helpen digitaal te transformeren en te innoveren. Dankzij low code, een agile, model en proces gedreven ontwikkelmethode kan tot wel 6 tot 10 keer sneller worden ontwikkeld en wordt de doorlooptijd verkort.

De uitdaging: inflexibele systemen die innovatie blokkeren

Digitale Transformatie brengt nieuwe kanalen en nieuwe wensen aan aflevering, personaliseren én aan interactiviteit. Apps zijn onmisbaar.

 • Handmatige processen
  Belangrijke medewerkers verwerken data in excelsheets, waardoor ander werk blijft liggen.
 • Inflexibele systemen
  Bedrijfskritische systemen zijn niet flexibel aanpasbaar aan nieuwe, moderne systemen.
 • Tijdsdruk, coderen kost jaren
  Je wil nieuwe dingen doorvoeren, maar met je huidige systemen kun je niet snel schakelen. Het coderen van de nieuwe toepassing die helpt innoveren, kost maanden of zelfs jaren.
 • Resources
  Je hoeft niet op zoek naar extra developers, maar de huidige grootte van je team volstaat.
 • Wet- en regelgeving
  De omgang met klantdata moet compliant zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, maar dit kan niet met huidige software.
 • Samenwerking business en IT
  IT wil meestal andere dingen dan de business, wat je met je huidige systemen niet eenvoudig kunt waarmaken.

De oplossing: applicaties op maat moeiteloos laten aansluiten op huidige processen

Bedrijven willen steeds sneller aanpassingen doen aan systemen, zodat ze zich makkelijk kunnen aanpassen aan de snel veranderende markt. Het is van groot belang dat systemen worden geoptimaliseerd om te excelleren. Vaak zien we helaas dat huidige systemen niet zo flexibel zijn. Jouw team heeft behoefte aan nieuwe applicaties, zonder dat je het risico loopt dat er iets gebeurt met je belangrijkste systemen. Om dit te kunnen doen heb je een plan nodig voor applicatie ontwikkeling.

 

Voordelen van Low Code Applicatie Platform

Digitaal Innoveren

Nieuwe ideeën met applicaties sneller op de markt brengen en ontsluiten via portalen en mobiele apps.

Differentiëren

Op maat gemaakte applicaties die onderscheidend zijn en toegevoegde waarde bieden.

Moderniseren

Verouderde systemen ontmantelen en vervangen door flexibele applicaties.

Nokavision helpt je om je systemen te innoveren

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Nokavision is sinds 2014 Mendix Certified Platform & Support Partner. Wij zetten je ideeën effectief om naar business apps door middel van een agile projectaanpak. Sneller bouwen, flexibeler aanpassingen doen en betere resultaten.

We luisteren, en bepalen samen hoe het beter kan.

Wij geloven dat ieder bedrijf een software bedrijf is en dat je meer nodig hebt dan je huidige systemen om het verschil te maken.

MX-Partner-CertifiedSupport

 

Klantverhaal

Bakker Logistiek

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Berkman Forwarding

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Hutten Tap & Pay

Lees meer
Lees meer

Producten voor Low-code Development

Mendix
Nokavision is sinds 2014 geaccrediteerd reseller, implementatie- en certified support partner van Mendix. Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, stelt bedrijven in staat om snel multi-channel applicaties te ontwikkelen zonder dat kennis van code vereist is. Mendix is namelijk gebaseerd op Model driven development, wat de Business en IT in staat stelt om samen visuele processen en applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. De applicaties kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande systemen.
Lees meer
Box
Box is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Wij integreren Box met Mendix en OpenText Exstream.
Lees meer

Meer informatie?

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen