ALLE SOFTWARE

Smart Communications

Customer Communications Management voor Enterprise organisaties, met een marketing focus.

Customer Communications Management start hier

Vanaf 10.000 documenten. Digitaal, elektronisch en print
Geschikt voor alle sectoren. Marketing & analytics staan voorop
Gecertificeerde consultants die meedenken
Speciaal ontwikkeld Framework met bewezen succes

Ga de conversatie aan met je klant

 

Features

 • Krachtige template design
 • Interactieve HTML en PDF output
 • Razendsnel data verzamelen en gebruiken
 • Integratie met Salesforce
 • Focus op personaliseren aan de hand van data
 • Gericht op marketing en toegevoegde waarde voor de business
MKB en Enterprise bedrijven
Eenvoudige implementatie
Koppeling met ERP systeem en alle andere systemen

Maak mooie marketingdocumenten

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Smart Communications is een van de producten die we hebben op het gebied van Customer Communications Management. Smart Communications loopt voorop op het gebied van de laatste marketingontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat alles meetbaar is, zodat je optimaal kunt inspelen op de wensen van de klant.

SmartCOMM trainingen

 • SmartCOMM Core Training
  Deze training (5 dgn) omvat zowel hybride als pure cloud-implementaties en is ontworpen om een zeer gedegen basiskennis over de SmartCOMM-oplossing op te bouwen. De SmartCOMM Core Training cursus bestaat uit de volgende trainingsmodules: Het creëren en beheren van datamodellen; Het ontwerpen en beheren van sjablonen, Best practices voor het ontwerpen van communicatie layouts en Pure Cloud jobprocessing inclusief interactief, on-demand en batch. Deze training wordt instructor-led door Smart Communications zelf gegeven. Het actuele programma en mogelijkheden tot inschrijven vind je hier: https://scale.smartcommunications.com/product-training-courses.html
 • SmartCOMM Business Enablement Basics
  In deze training (2 dgn) ga je leren wat SmartCOMM precies is en wat het inhoudt. Je krijgt inzicht in projecten: wat ze zijn en wat ze bevatten. Ook duiken we in de verschillende bronnen die je tot je beschikking hebt. Je leert hoe je aanpassingen maakt aan een bestaand sjabloon en hoe je stijlen, het datamodel, basisregels/samenstellingslogica en bijlagen toepast. Al deze kennis helpt je om een diepgaand begrip van SmartCOMM te ontwikkelen en je vaardigheden in het gebruik ervan te verbeteren. Dit zal je helpen om je kennis op deze gebieden verder te verdiepen en je vaardigheden te ontwikkelen. Deze training wordt instructor-led op aanvraag door Nokavision gegeven.
 • SmartCOMM Business Enablement Advanced
  In deze training (2 dgn) krijg je een recap over de basisbeginselen van de business enablement training. Daarnaast krijg je een overzicht van de fundamenten in lay-outontwerp (zonder geavanceerde lay-outs), werken met 'inline if's', en het gebruik van 'for each'-lussen. Dit zal je helpen om je kennis op deze gebieden verder te verdiepen en je vaardigheden te ontwikkelen. Deze training wordt instructor-led op aanvraag door Nokavision gegeven.
 • SmartCOMM Interactive Document Creation
  In deze training (0,5 dgn) ga je een basiskennis opdoen over het gebruik van interactieve documenten en hoe je deze kunt produceren. Deze training wordt instructor-led op aanvraag door Nokavision gegeven.
 • SmartCOMM System Management
  In deze training (1 dgn) ga je leren wat de basisarchitectuur van SmartCOMM is, hoe je jobs kunt monitoren, hoe je het systeem in de gaten kunt houden, en hoe je kunt upgraden en welke stappen je daarvoor moet volgen. Deze training wordt instructor-led op aanvraag door Nokavision gegeven.

Integraties

Bekijk onze CCM oplossing

Customer Experience Management
Één platform voor de ultieme klantbeleving
Lees meer
Document Production Automation
Stroomlijn de productie van bedrijfskritische documenten
Lees meer

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Désirée Kools
Contact opnemen
Contact opnemen