Support

 

Bij Nokavision bieden wij onze klanten verschillende manieren van support:

  • Regulier Support: Deze ondersteuning is direct gekoppeld aan de onderhoudscontracten die jouw organisatie heeft voor de producten die je bij ons afneemt. Via deze onderhoudscontracten verkrijg je toegang tot zowel eerstelijns als tweedelijns support voor de software, evenals de mogelijkheid tot het verkrijgen van upgrades.
  • Applicatie Support Overeenkomst: Indien jouw organisatie behoefte heeft aan formele afspraken met betrekking tot support, staan we klaar om je een applicatie support overeenkomst aan te bieden. In deze overeenkomst zijn onder andere reactie- en oplostijden duidelijk vastgelegd. We hebben een concept beschikbaar dat we graag samen met jou aanpassen naar de specifieke wensen van jouw organisatie.
  • Service Level Agreement: Als jouw organisatie al een concept van een overeenkomst heeft opgesteld, stellen we het op prijs als je deze met ons deelt. We kunnen vervolgens samen in gesprek gaan om het gewenste niveau van ondersteuning te bespreken en af te stemmen.
  • Information Management as a Service: Wanneer je graag volledig ontzorgt wilt worden dan bieden we je graag Information Management as a Service (IMaaS) aan. Binnen deze dienstverlening nemen wij het volledige beheer van de processen voor onze rekening. Terwijl support meestal reactief is, kiezen we met IMaaS voor een proactieve benadering binnen jouw organisatie, met als doel de processen continu te optimaliseren. Zaken die doorgaans onder de noemer support vallen, worden in het kader van IMaaS al opgelost voordat ze zich als problemen manifesteren.

Heb je op dit moment een technische vraag over jouw omgeving of wil je een incident melden? Ons Nokavision Support portal is de centrale plek voor al jouw vragen en meldingen. Via het portal kun je 24/7 supporttickets aanmaken en inzien. Ons toegewijde team behandelt deze zo snel mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren, met uitzondering van feestdagen. Onze ervaren supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en incidenten op te lossen.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen