Onze diensten

Nokavision hecht veel waarde aan kwaliteit in combinatie met een pragmatische aanpak. Wij leveren Customer Experience, Mendix en Cloud consultancy door gecertificeerde consultants die jouw omgeving optimaal inrichten.

Diensten

IM as a Service
Met IM as a Service streven we ernaar de communicatieprocessen van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit beginnen we met onze creatieve brainstormsessies en ideation workshops, waarbij vernieuwende inzichten de basis vormen voor elke onderneming. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we altijd zoeken naar wat het beste past bij úw organisatie, zowel nu als in de toekomst.
Lees meer
Consultancy
Identificatie van mogelijke verbeteringen voor klantcommunicatieprocessen door je huidige situatie te vergelijken met de trends op het gebied van digitale transformatie. Dit doen wij door middel van demonstraties, inspiratieworkshops en analyses te maken van jouw Customer Journey.
Lees meer
Implementatie
Deskundige ondersteuning van installatie tot overdracht door de implementatiespecialisten van Nokavision.
Lees meer
Training
Klantspecifieke workshops of training-on-the-job om zelf kennis op te doen.
Lees meer
Managed Services
Actief beheer van uw klantcommunicatie-oplossing (en de verantwoordelijkheid hierover) overdragen aan Nokavision. Schaalbaar in dienstverlening met aanvullende Service Level Agreements voor maximale ontzorging.
Lees meer
Support
Wij leveren technische ondersteuning van hoge kwaliteit om alle technische issues op te lossen.
Lees meer