Actueel

Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS

Jun 16, 2024 6MinBlog
In het persbericht over het Nokavision partnership met Workato kwam het Magic Quadrant van iPaaS al ter sprake. Analisten van Gartner erkennen Workato ook in 2024 als visionair leider. Als partner van Workato zijn we niet alleen enthousiast over deze prestatie - we zijn ook enthousiast over wat deze erkenning voor Nokavision klanten betekent. Maar wat is Gartners Magic Quadrant eigenlijk? En waarom steekt Workato er met kop en schouders bovenuit? Lees meer
Lees meer

Filter artikelen

artikelen

Jun 16, 2024

Blog

Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS
In het persbericht over het Nokavision partnership met Workato kwam het Magic Quadrant van iPaaS al ter sprake. Analisten van Gartner erkennen Workato ook in 2024 als visionair leider. Als partner van Workato zijn we niet alleen enthousiast over deze prestatie - we zijn ook enthousiast over wat deze erkenning voor Nokavision klanten betekent. Maar wat is Gartners Magic Quadrant eigenlijk? En waarom steekt Workato er met kop en schouders bovenuit?.
Lees meer
Lees meer over Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS

Mei 27, 2024

Blog

Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation
Nokavision's Tim Tuhehay developed a custom Workato connector for SmartCOMM. This connector is not just a tool; it's a breakthrough. It encapsulates all the necessary actions for managing jobs, spools, and bundles within Workato's innovative framework of recipes..
Lees meer
Lees meer over Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation

Mei 14, 2024

Persbericht

Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato
Nokavision, toonaangevend in het begeleiden van digitale transformaties door technologische innovatie, kondigt met trots een nieuw partnership aan met Workato, de vooruitstrevende leider op het gebied van integratie en bedrijfsautomatisering. Het Workato platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken..
Lees meer
Lees meer over Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato

Apr 30, 2024

Persbericht

Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk
Als Nokavision zijn we al jaren een betrouwbare, bewezen partner op gebied van Information Management oplossingen. Wij zijn als dochteronderneming onderdeel van de Canon Group net als Docspro, IRIS Nederland en IRIS IMS. Vanaf vandaag zullen wij en de andere dochterondernemingen gaan opereren onder de de vlag van Canon Information Management Solutions. .
Lees meer
Lees meer over Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Ralph van Beek. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek

Apr 3, 2024

Blog

Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt

Mrt 11, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Nick Neggers. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers

Jan 29, 2024

Blog

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over ‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’