Actueel

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’

Jan 29, 2024 10MinBlog
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock. Lees meer
Lees meer

Filter artikelen

artikelen

Jan 29, 2024

Blog

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over ‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’

Jan 21, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega's Mischa Roubos en Christiaan de Hoop. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa

Jan 15, 2024

Blog

OpenText Partner Navigator Champion 2024
Nokavision heeft de OpenText Partner Navigator Champion 2024 award in ontvangst mogen nemen. Trots op ons team voor deze topprestatie!.
Lees meer
Lees meer over OpenText Partner Navigator Champion 2024

Nov 16, 2023

Blog

Even voorstellen onze nieuwe collega Theo
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Theo Fiks. Gestart als CCM consultant. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen onze nieuwe collega Theo

Okt 26, 2023

Blog

CCM-Consultants behalen Agile PM Certificaat
Op 25 oktober 2023 behaalde het team van CCM-consultants van Nokavision een belangrijke mijlpaal door het Agile Project Management Certificaat te behalen.
Lees meer
Lees meer over CCM-Consultants behalen Agile PM Certificaat

Okt 16, 2023

Blog

Bedrijfsbezoek bij Broekman Logistics Weert
Nokavision bezocht het vernieuwde Broekman Logistics-warehouse in Weert via Jong Logistiek Nederland. Het bedrijfsbezoek onthulde logistieke activiteiten, met een focus op het transportklaar maken van Kubota-producten. De dag eindigde met een inspirerend gastcollege van Hessel Visser, benadrukkend het belang van samenwerking in de logistieke sector.
Lees meer
Lees meer over Bedrijfsbezoek bij Broekman Logistics Weert

Sep 11, 2023

Blog

Mendix Certified Mendix Support Partner 2023
Met trots delen wij dat Nokavision met succes is geslaagd voor de audit voor het Mendix Certified Support Partnerprogramma 2023.
Lees meer
Lees meer over Mendix Certified Mendix Support Partner 2023

Aug 30, 2023

Blog

Even voorstellen onze nieuwe collega’s Sander & Pim
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een dubbele kennismaking met 2 nieuwe collega's: Sander Zwarts en Pim Niemeijer. Beide gestart als CCM consultant. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen onze nieuwe collega’s Sander & Pim

Aug 14, 2023

E-book

5 Trends: Klantgesprekken vormgeven in 2023
Om beter inzicht te krijgen in wat ondernemingen kunnen verwachten, en hoe ze zich kunnen aanpassen aan de golven van verandering, sprak Smart Communications met thought leaders uit in de verzekerings-, financiële en gezondheidszorgbranche. Dit e-Book splitst deze gesprekken uit in 5 belangrijke trends in 2023 en hoe bedrijven kunnen inspelen op het moment met de juiste technologie, processen en middelen..
Lees meer
Lees meer over 5 Trends: Klantgesprekken vormgeven in 2023