Box Cloud Content Management voor Enterprise organisaties. Box zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter aan hun documenten kunnen werken en die veilig kunnen delen met de buitenwereld. We hebben verschillende specialisten in dienst, die je kunnen helpen met de implementatie en het koppelen van de software met andere applicaties. Uiteraard gebruiken wij Box zelf ook. We helpen je graag om voorop te lopen.

Cloud content management start hier

Speciaal voor Enterprises
Automatisch voldoen aan de GDPR wetgeving en compliancy
Gecertificeerde consultants door heel de BeNeLux
Gartner heeft Box uitgeroepen tot leider

Veilig samenwerken in de Cloud

Box is een veilig content management en file sharing platform, ontworpen voor het werken in het digitale tijdperk. De viewer ondersteunt meer dan 120 bestandsformaten inclusief Powerpoint, spreadsheets, PDFs, afbeeldingen, video’s en audiobestanden. De viewer ondersteunt alle bekende formaten, maar ook specifieke bestandsformaten als AutoCAD en DICOM.

Voordelen van Box

Integraties

Met o.a. Microsoft Office, Salesforce, Mendix en  andere toepassingen, zowel huidige core-systemen als tijdelijke systemen en applicaties waar content moet worden opgeslagen. Documenten ophalen vanuit andere applicaties zonder dat je weet dat Box is geïntegreerd.

Beveiliging

Veilig delen van bestanden, zowel intern als extern. Two-way-authentication voor extra veiligheid. Inzicht in alles wat er met de documenten en map gedaan wordt.

Rechten

Iedere persoon andere rechten geven, zodat iemand alleen de documenten ziet die voor hem van toepassing zijn. Via ieder apparaat altijd beschikbaar. Altijd terug naar vorige versies met versiebeheer.

Neem zelf de verantwoordelijkheid over de veiligheid van al je content, gebruik Box

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren door de juiste software in te zetten. Box maakt het bedrijven makkelijk om te gaan met nieuwe regels, wetten en de nieuwe wereld. Daarom kozen wij voor Box.

Box zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter aan hun documenten kunnen werken en die veilig kunnen delen met de buitenwereld. We hebben verschillende specialisten in dienst, die je kunnen helpen met de implementatie en het koppelen van de software met andere applicaties. Uiteraard gebruiken wij Box zelf ook. We helpen je graag om voorop te lopen.

Hoe werkt de software?

Toepassingen die gezien moeten worden

Endemolshine

EndemolShine

EndemolShine gebruikt Box in combinatie met Mendix. Wij hebben de Box Connector voor Mendix geïmplementeerd. Doordat zij nu Box gebruiken kunnen ze makkelijk en veilig bestanden uitwisselen met tijdelijk personeel en externen.

De Jong Intra Vakanties

Commercieel Vastgoed

Bij dit bedrijf zijn de Sharepoint omgeving en partner portal overgezet naar een Mendix applicatie waarbij Box Platform geïntegreerd is door middel van de Box Connector. Documenten zijn nu veilig toegankelijk en afgeschermd voor externen. Iedere werknemer, partner, leverancier of externe ziet alleen wat hij mag zien met slechts één inlog.

Commercieel Vastgoed

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties werkt met Exstream als Output Management systeem. Door de integratie met Box kunnen zij veiliger reisdocumenten delen met hun klanten via de cloud. De klant beschikt altijd over de laatste versie en de Jong Intra Vakanties heeft volledig inzicht in wat er met de documenten gebeurt.

Box connector voor Mendix

Nokavision heeft de Box Module voor Mendix ontwikkeld als een uitgebreide en robuuste oplossing. Het maakt gebruik van de gehele Box API functionaliteit in Mendix. Deze module kan zowel door Box Platform gebruikers als door Box Enterprise gebruikers worden toegepast. De module zal nog uitgebreid en verbeterd worden.

Met Mendix kun je de Box omgeving uitbreiden met geavanceerde workflow en integratie capaciteiten. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s en gescande documenten delen op je mobiele apparaten en deze in een workflow applicatie of self-service portaal zetten die verbonden zijn met je core-systemen.

De Box Content API zorgt voor het beveiligen van content management en content experience features in uw eigen app. De Box Module voor Mendix maakt dit beschikbaar in Mendix door het gebruik van Java acties.

 

Meer informatie

Integraties

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Thijs Wolvers
Contact opnemen
Contact opnemen