ALLE SOFTWARE

OpenText Exstream

OpenText Exstream (voorheen StreamServe) biedt organisaties één veilige, kosteneffectieve, efficiënte en betrouwbare oplossing voor alle klantcommunicatie. Als onderdeel van het OpenText Experience Platform is Exstream een CCM-tool die schaalbaar is om te voldoen aan de klantbetrokkenheidsbehoeften van elke afdeling of complexe bedrijfsomgeving.

Verhoog klantbetrokkenheid, stimuleer omzet en vergroot merkloyaliteit met gepersonaliseerde communicatie en content. Maak gebruik van omnichannel om klanten te bereiken via hun voorkeurskanalen en -talen, wat leidt tot meer betrokkenheid en conversies. Bespaar tijd, geld en technische middelen door gebruik te maken van dynamische sjablonen en het automatiseren van documentprocessen binnen één CCM-oplossing. Zorg ervoor dat de juiste goedgekeurde content beschikbaar is en wordt gebruikt volgens de geldende data, jurisdictie, regelgeving, locatie en andere criteria. Ontdek essentiële data met een intuïtief klantbetrokkenheidsplatform om interacties te analyseren en toekomstige communicatie te verbeteren bij elk contactpunt.

NEEM CONTACT OP

Customer Communications Management Software start hier

Vanaf 500.000 documenten. Digitaal en print
Geschikt voor alle sectoren. Al meer dan 150 klanten gingen je voor!
Gecertificeerde consultants door heel de Benelux
Speciaal ontwikkeld framework met bewezen verhoogde onderhoudbaarheid

De unieke reis van je klant start hier

Je klanten willen goed geholpen worden en het liefst nu. De software die wij inzetten zorgt ervoor dat processen rondom klantcommunicatie geautomatiseerd worden en flexibeler zijn. Denk hierbij aan het creëren van multi-language facturen voor verzekeringsmaatschappijen, en aan een oplossing voor labelmanagement of het creëren van pakbonnen. Maar ook gepersonaliseerde brochures, belangrijke reclame-uitingen, brieven etc. Van het simplificeren en personaliseren van standaard communicatieprocessen tot het maken van mooie marketinguitingen. Eigenlijk alles is mogelijk! Enterprise organisaties kunnen niet meer zonder.

OpenText Exstream is geavanceerde software met een hele brede toepassing en de oplossing is altijd op maat.

Features

 • Communicatie afgestemd op hun persoonlijke wensen
 • Afgestemd op high volume
 • Schaalbaar
 • Business onafhankelijk van IT
 • Verbeterde HTML (5) responsive design en preview op mobiele devices
 • Compliance
Enterprise bedrijven
Content bij de Business User
Veel ervaring binnen alle industrieën

Wij zijn dé OpenText Exstream expert in Nederland

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren door de juiste software in te zetten. OpenText Exstream is onze core business en we hebben tientallen gecertificeerde consultants, die met je meedenken en helpen met implementatie, consultancy, support en managed services.

We zijn kennispartij en hebben de afgelopen jaren al meer dan 150 klanten mogen begeleiden op het gebied van OpenText Exstream. Een aantal van onze klanten is al meer dan 10 jaar klant en werkt nog steeds met hetzelfde systeem doordat we werken via ons beroemde Framework. OpenText Exstream zorgt dat je verder kunt groeien, dan je zelf voor mogelijk gehouden had. We helpen je graag om voorop te blijven lopen. OpenText is door Gartner benoemd als leider van het Quadrant voor Customer Communications Management Software.

Hoe werkt de software

De architectuur

 

Snelle blik op de applicatie

Exstream StoryBoard

Dit laat een view zien van de module OpenText Exstream StoryBoard.

Exstream Supervisor

Dit laat een view zien van de module OpenText Exstream Supervisor.

 

Exstream Workshop

Dit laat een view zien van de module OpenText Exstream Workshop.

OpenText Exstream demo

Upgraden naar Exstream?

Waarom upgraden voor huidige Exstream gebruikers?

 • Exstream Authoring
 • De business kan zelf wijzigingen doorvoeren
 • Snelle, maar gecontroleerde inzet naar productie
 • Eenvoudige en uniforme toegang tot batch- en on-demand productie via Communication Server
 • Verbeterde HTML (5) responsive design en voorbeelden van mobiele apparaten
 • Uitgebreide gegevensintegratie via moderne web- en database-indelingen via JSON

Waarom upgraden voor StreamServe en CCE gebruikers?

 • Exstream Authoring
 • Gebruikmaken van versiebeheer, transportvrije publicatie tussen domeinen
 • Sterk verbeterde template-inhoudsauthoring met StoryBoard
 • Creëer en bekijk interactieve communicatie in ReTouch op desktop- of touchscreen-apparaten
 • Design Center (Communications Builder) verbeteringen voor complex project- en releasebeheer

De nieuwste versie van Exstream

Nieuwe Output Delivery opties
Verbeterde ontwerpinhoud en applicatiebeheer
Vereenvoudigde gebruikersauthenticatie en beheer
Krachtige nieuwe engine orchestration mogelijkheden

OpenText Exstream Trainingen

 • StoryTeller basis
  StreamServe StoryTeller wordt gebruikt om het proces rondom de structuur, de inhoud en lay-out van een document te vereenvoudigen. StoryTeller zorgt ervoor dat business gebruikers document templates kunnen creëren met geavanceerde functionaliteiten zoals meerdere kolommen, paden voor variabele data, variabele afbeeldingen, tabellen en grafieken, complexe tabellen, complexe business logica. Daarnaast kunnen eenvoudig marketing boodschappen, mededelingen en promoties worden toegevoegd. Bij een StoryTeller basis training wordt er stap voor stap gewerkt naar een begrip van statische objecten, herhalende objecten, herbruikbaarheid.Na deze training is men in staat om zelfstandig aanpassingen te maken in StoryTeller documenten.
 • Framework basis
  Het frameworkprincipe van Nokavision zorgt voor een maximale scheiding tussen het document en de distributie. Enerzijds wordt gekeken naar waar de behoefte ligt van de organisatie omtrent het communicatieproces, anderzijds wordt los daarvan ook gekeken naar de behoeften rondom de documenten. Een project opzetten volgens het frameworkprincipe zorgt ervoor dat ontwikkelaars projecten standaardiseren. Projecten kunnen sneller worden opgezet en iedere developer kan aan het project werken. De training StreamServe Framework Basis zal gaan over methodieken, proces analogieën, best practices. Het gaat in deze training om een mindsetverandering. Door middel van oefeningen gaan de developers zelf leren hoe zij volgens de Framework methode kunnen werken.
 • StoryTeller advanced
  Bij de StoryTeller advanced training gaan we dieper in op Xpath, repeaters, tabellen en herbruikbaarheid in combinatie met de FRW methodiek (framework).
 • StreamServe fundamentals
  Dit is een basistraining van 2 tot 3 dagen om een start te kunnen maken met StreamServe. Deze training is voor mensen die nog nooit met StreamServe (nu Exstream) hebben gewerkt.

Integraties

Een greep uit de integratiemogelijkheden met Exstream

 

 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Désirée Kools
Contact opnemen
Contact opnemen