ALLE SOFTWARE

Mendix

Mendix is door o.a. Gartner en Forrester een erkend low-code applicatie platform waarmee bedrijfsapplicaties zonder programmeren gerealiseerd kan worden.

Mendix is leider in het Magic Quadrant omdat Mendix compleet is en de kwaliteit van de Mendix software zeer hoog wordt gewaardeerd. De gehele applicatie life cycle; van idee, ontwerp, de bouw tot aan het in productie nemen en houden als ook versiebeheer wordt door het Mendix platform op een toekomstbestendige wijze gefaciliteerd.

Het Mendix low-code platform is tevens een oplossing nu er sprake is van een krappe arbeidsmarkt. Het visueel model- en procesgedreven bouwen stelt jouw bedrijf in staat om samen met ons de gewenste applicatie op tijd, binnen budget en boven verwachting te realiseren. De vele standaard componenten in Mendix, de standaard security voorzieningen en onze ervaren Mendix-ontwikkelaars zijn ingrediënten om van jouw project een succes te maken.

Je Smart Business APP start hier

Continu blijven innoveren in korte snelle sprints
Bedrijfsapplicaties worden 10x sneller dan normaal opgeleverd
Gecertificeerde experts met ruime ervaring in de Agile werkmethode
Webservices en connectors voor integratie met SAP, Salesforce, Box en meer

Breng business en IT dichter bij elkaar

Hét complete platform om krachtige bedrijfsapplicaties snel en met een beter resultaat te ontwikkelen, integreren met bestaande systemen en te deployen. Mendix laat IT en business succesvol samenwerken.

Features

  • Visuele applicatieontwikkeling
  • Eenvoudig op een projectmatige manier samenwerken op de Team Server
  • Context-bewuste Smart Apps die jouw organisatie een voorsprong geven
  • Mooie responsive interfaces en out-of-the-box templates, layouts en themes
  • Openbare connectors, widgets en modules uit de Mendix App Store
  • Ingebouwde DevOps

Speciaal voor enterprises

Mendix is speciaal ontworpen om enterprise bedrijven te ontzorgen met slimme business apps.

Klantverhalen in verschillende sectoren

Banken en Verzekeringen, Bouw en Industrie, Retail, Fabrikanten en Groothandels, Logistiek, Utilities.

Koppeling met interne en externe applicaties

Mendix werkt als een soort tweede laag bovenop de huidige systemen, waardoor het eenvoudig te integreren is.

Continuous disruption requires continuous innovation

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Wij geloven dat ieder bedrijf een softwarebedrijf is, en dat snel schakelen de sleutel is voor succes. Nieuwe ideëen moeten snel worden omgezet tot apps. Daarom hebben wij voor Mendix gekozen. Met Mendix bouw je heel snel en eenvoudig complexe enterprise apps. We hebben een team opgeleide Mendix Experts en al verschillende soorten apps gebouwd voor enterprise organisaties.

 

Bidfood

Bidfood

Deze groothandel verwerkte gegevens nog te veel handmatig. Aanpassingen werden gedaan in Excelsheets. Oncontroleerbaar en tijdrovend. De applicatie in Mendix zorgt ervoor dat leveranciers kunnen inloggen om wijzigingen door te geven.

Bax Music

Bax-Shop

Mendix zorgt er bij Bax-shop voor dat hun ERP systeem kan worden uitgebreid, wat voorheen niet mogelijk was. Mendix wordt als een extra laag over het systeem gebouwd. In combinatie met de Document Engine zorgt dit ervoor dat hun facturatieproces vereenvoudigd is en ze tijd en kosten besparen.

Thuiswinkel

Thuiswinkel

Om het Thuiswinkel Waarborg keurmerk te kunnen krijgen moet je door een workflow van certificeringsprocessen. Dit proces is volledig in Mendix gebouwd. Thuiswinkel heeft nog andere projecten op de planning staan met Mendix. Mendix wordt gekoppeld aan Synergy van Exact. Nokavision levert de support op Mendix en op de app die daarin gebouwd is.

Mendix trainingen

Heb je hulp nodig met je Mendix en wil je je team opleiden? We organiseren trainingen op maat bij jou op locatie. Online heeft Mendix een uitgebreide community. Wij geven aanvullende trainingen op specifieke onderdelen, zoals multi-tenancy en de Box Connector.

 

Bekijk onze Low-Code oplossing

Low-Code Applicatie Platform
Razendsnelle applicatie ontwikkeling
Lees meer

Integraties

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen