ALLE SOFTWARE

Workato: één platform voor intelligente integratie en workflowautomatisering

Workato is een op AI gebaseerd integratie- en automatiseringsplatform dat business- en IT-teams faciliteert bij schaalbare integratievraagstukken. Dit platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken.

Workato’s platform is uitzonderlijk in haar soort vanwege de snelheid waarmee door eindgebruikers automatiseringen kunnen worden ontwikkeld en geïmplementeerd​​. Daarnaast is het platform gebruiksvriendelijk en vereist minimale technische kennis, wat het ideaal maakt voor zowel IT-professionals als business gebruikers. Met toegang tot uitgebreide bibliotheken van connectoren en best-practices kunnen bedrijfsprocessen eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Workato wordt door analisten van Gartner erkend als leider in het Magic Quadrant van iPaaS (integration platform as a service). Bekende merken als Slack en Box vertrouwen op Workato om efficiëntie en gebruikerservaringen te verbeteren.

Benut de kracht van AI-gedreven integratie en automatisering

Ondersteunt zowel cloud- als on-premise systemen
Schaalbaar en dus flexibel
Gebruiksvriendelijke UX voor business én IT
Alles op één plek

Integreren en automatiseren maakt jouw organisatie slimmer en efficiënter

“In de complexe omgevingen van vandaag hebben onze klanten behoefte aan naadloze integratie van al hun systemen, applicaties en processen. Onze gekwalificeerde consultants zijn daarom toegewijd aan het bieden van volledige projectondersteuning, van begin tot eind, en verzekeren een gestroomlijnde oplossing die onafhankelijk is van externe partijen. Wij streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is voor hun bedrijf.”

– John Peters, BD Director Low-Code Innovation Team.

Workato features

Het is voor iedere IT afdeling een uitdaging: het structureren en managen van alle software en data integraties. En dan vooral dat alles naadloos op elkaar aansluit. Met Workato krijg je de flexibiliteit, veelzijdigheid en schaalbaarheid die je nodig hebt om gegevens te integreren en processen te automatiseren. Publiceer API’s, bouw robuuste data-integraties, maak apps en bouw bots op maat. Deze slimme features maken het allemaal mogelijk:

  • Enterprise-grade Foundation: Workato biedt een krachtige set functies om real-world problemen aan te pakken, waaronder de integratie van applicaties, gegevens, en mensen. Het ondersteunt zowel cloud-gebaseerde als on-premises systemen met een runtime-systeem dat ontworpen is voor beveiliging, robuustheid, betrouwbaarheid, en hoge prestaties.
  • Citizen Integrators: Uniek aan Workato is het feit dat het platform vanaf het begin is ontworpen om zowel ontwikkelaars/IT-professionals als citizen integrators te ondersteunen met een enkele ontwerpinterface. Dit waarborgt dat beide groepen toegang hebben tot dezelfde gebruiksgemak-gedreven productiviteitsverbeteringen, terwijl ze tegelijkertijd de kracht en capaciteiten hebben die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor IT.
  • Conversational Integration: Workato biedt een chat-gebaseerd bot-bouwplatform (ondersteuning voor Slack, Microsoft Teams, Cisco Spark, en IBM Workspace) dat gericht is op het creëren van een boeiende gebruikerservaring rond integraties en workflows.
  • IT Governance: Governance is een cruciale vereiste voor elk platform dat zakelijke gebruikers in staat stelt om met bedrijfsgegevens te werken. Workato Aegis is een beheerinstrument dat zichtbaarheid biedt over de hele onderneming in gebruikers en gebruik, integratieprocessen, en de applicaties die ze verbinden. Het ondersteunt het toewijzen van verschillende niveaus van verantwoordelijkheid en zichtbaarheid binnen het platform en bevordert samenwerking tussen zakelijke en IT-gebruikers.
  • Extensible Platform: Het platform van Workato is uitbreidbaar om ondersteuning toe te voegen voor nieuwe applicaties voorbij de vele die reeds vooraf zijn gebouwd. Een krachtige en configureerbare REST dataconnector maakt integratie met veel systemen mogelijk zonder code te schrijven. Workato biedt ook een Connector SDK die meerdere aspecten van applicatie- en gegevensintegratie behandelt en abstraheert voor gevallen waarin aangepaste ontwikkeling vereist is.

Voorbeelden uit de praktijk

Bedrijven gebruiken Workato voor verschillende uitdagingen. Hieronder een aantal voorbeelden waarvoor bedrijven een iPaaS aan hun applicatielandschap toevoegen.

Mijn collega stuurt me elke dag rapportages via e-mail

In veel bedrijven is er geen integratie tussen systemen van verschillende afdelingen. Hierdoor ontstaan er data silo’s. Informatie uitwisselen gebeurt handmatig en is foutgevoelig. Door integratie en automatisering van álle data, verlopen processen volgens een vooraf bepaalde structuur. Wel zo efficiënt.

Repetitieve taken gebeuren nog steeds handmatig

Onderschat niet hoeveel terugkerende taken dagelijks handmatig worden gedaan. Dit omdat informatie verplaatst moet worden tussen applicaties die niet met elkaar in verbinding staan. Integratie tussen de systemen biedt de mogelijkheid om alles te automatiseren, waardoor werknemers meer tijd overhouden voor andere zaken.

Klantinformatie is niet overal correct

Als de data tussen je systemen niet geïntegreerd is, kan het zijn dat klantinformatie niet overal juist staat weergegeven. Denk bijvoorbeeld aan een adreswijziging die niet overal is doorgevoerd. Door te integreren met een iPaaS wordt data real-time gecommuniceerd tussen de verschillende systemen en is dit altijd en overal beschikbaar over de gehele keten.

Wat brengt Workato?

Het partnerschap met het low-code/no-code integratie en automatiseringsplatform van Workato stelt klanten van Nokavision in staat om hun digitale en moderniseringsstrategieën sneller en kosteneffectiever te implementeren. Dit leidt tot een aanzienlijke verbetering van de return on investment en operationele efficiëntie. Door Workato’s iPaaS-mogelijkheden te combineren met low-code applicatieontwikkeling en CXM-platformen, maakt Nokavision het mogelijk voor haar klanten om adequaat en flexibel in te spelen op veranderingen in de markt. Met Workato zorgt Nokavision ervoor dat gegevens uit diverse bronnen en applicaties automatisch worden verwerkt en naadloos worden geïntegreerd, wat resulteert in verhoogde operationele efficiëntie.

Strategisch partnership

Dankzij ons strategische partnerschap met Workato kunnen wij onze klanten een one-stop-shop bieden die hen helpt efficiënter te werken en innovatie te versnellen. Met no-code integratie (iPaaS) maken we het mogelijk om snel en zonder complexe codering systemen en applicaties te koppelen, wat de operationele efficiëntie verbetert. Onze low-code applicatieontwikkeling (aPaaS) stelt klanten in staat om op maat gemaakte applicaties te bouwen die specifiek zijn afgestemd op hun zakelijke behoeften, waardoor ze flexibeler en wendbaarder worden. Bovendien zorgt onze oplossing voor intelligent documentbeheer (IDP) ervoor dat informatie uit verschillende bronnen automatisch wordt verwerkt en geïntegreerd, wat de nauwkeurigheid verhoogt en tijdsbesparing oplevert. Samengevat biedt dit partnerschap onze klanten geavanceerde technologieën die direct bijdragen aan hun bedrijfsgroei en operationele efficiëntie.

 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen