ALLE OPLOSSINGEN

Document Production Automation

Versnel uw digitale transformatie en stroomlijn variabele data workflows door de productie van bedrijfskritische documenten via meerdere communicatiekanalen te automatiseren en te centraliseren.

Désirée Kools
+31 6 51 120 273 +31 6 51 120 273

Document Production Automation

Inefficiëntie vormt de grootste barrière om een wendbare organisatie te worden. Document Production Automation verbetert de efficiëntie bij het produceren van bedrijfskritische documenten, door herhaalde handmatige taken te elimineren en transparantie van processen en workflows te bieden, terwijl digitale transformatie mogelijk wordt gemaakt en de kosten worden verlaagd.

 

Marktonderzoek

“An organisation designed for speed will see powerful outcomes, including greater customer responsiveness, enhanced capabilities, and better performance, in terms of cost efficiency, revenues, and return on capital”

McKinsey

Maak de processen rondom uw bedrijfskritische documenten 100% compliant

Organisaties zijn afhankelijk van documenten bij het uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten. De meeste organisaties hebben echter nog steeds geen formeel beleid vastgelegd, onderbouwd met state-of-the-art technologie, om de risico’s te beperken die het gebruik van documenten in bedrijfskritische processen met zich mee brengen zoals: is het tijdig, volledig en compliant geproduceerd. Technologie kan u helpen deze leveringsprocessen te stroomlijnen via één uniform platform.

De belangrijkste uitdagingen over het beheer bedrijfskritische documentprocessen

Efficiënte en transparante organisatieprocessen stimuleren die compliant zijn

  • Automatisering
    Kwaliteitswaarborg voor het leveringsproces van tijdige productie van verzenddocumenten uit bijvoorbeeld SAP-systemen.
  • Logistiek
    Kwaliteitswaarborg voor toeleveringsketens, geïntegreerde productie en distributie van paklijsten, labels, afleveringsbonnen en facturen.
  • Productie
    Voor eindproducten is altijd informatie op het product zelf vereist voor de eindgebruiker. Hiervoor zijn geïntegreerde printwerkzaamheden met een kwaliteitswaarborg noodzakelijk voor het generen, delen en produceren van handleidingen, garantiekaarten en klantspeciafieke formulieren.

De voordelen van Document Production Automation

Nokavision’s kosteneffectieve oplossingen zijn ontwikkeld om organisaties te helpen flexibeler te worden door sneller documenten op te stellen, fouten te minimaliseren en documentbeheer te verbeteren.

Verhoog de productiviteit

Verhoog de productiviteit door herhaalde handmatige taken te automatiseren, workflows te stroomlijnen en automatisch productiefouten te detecteren en op te lossen. Centraliseer de printuitvoer, zodat zakelijke gebruikers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Verouderde IT

De workflowoplossingen van Nokavision worden ingevoerd boven op de bestaande IT-systemen, zodat systemen niet hoeven te worden bijgewerkt, en u kosten bespaart en onderbrekingen voorkomt. Wijzig workflowprocessen eenvoudig zodat ze aansluiten bij wijzigingen in de IT-infrastructuur.

Beheer regelgevingsinformatie effectief

Zorg ervoor dat uw organisatiekritieke documenten voldoen aan de voorschriften door documentwijzigingen te delen, routeren, goed te keuren en te volgen met een volledig auditspoor, zodat u de risico's kunt beperken.

Nokavision helpt je om je klanten een stapje voor te zijn

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Customer Communications Management software is onze core business en we hebben tientallen gecertificeerde consultants die met je meedenken en helpen met implementatie, consultancy, support en managed services.

Als kennispartij hebben wij de afgelopen jaren al meer dan 200 klanten mogen begeleiden op het gebied van CCM software. Een aantal van onze klanten is al meer dan 10 jaar klant en werkt nog steeds met hetzelfde CCM systeem doordat we werken via ons beroemde Framework.

CCM software zorgt dat je verder kunt groeien dan je zelf voor mogelijk gehouden had. Wij brengen CCM naar de cloud.

Klantverhaal

Stater

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Cannock

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Ennatuurlijk

Lees meer
Lees meer

Producten voor Document Production Automation

OpenText Exstream
Nokavision is geautoriseerd reseller en gold partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.
Lees meer
Smart Communications
Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven SmartComm voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste SmartComm partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse SmartComm experts.
Lees meer

Meer informatie?

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.
Désirée Kools
Contact opnemen
Contact opnemen