ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Stater haar communicatieprocessen heeft getransformeerd met SmartCOMM en Nokavision!

29 nov, 2022 5MinVideo

Stater, de grootste onafhankelijke dienstverlener voor de hypothecaire markt in de Benelux, beheert 40% van alle hypotheken in Nederland. Om hun correspondentieprocessen te stroomlijnen, heeft Stater gekozen voor SmartCOMM en de diensten van Nokavision. Deze samenwerking helpt haar jaarlijks miljoenen brieven, e-mails, sms-berichten en webportals efficiënt te beheren.

De nieuwe architectuur van SmartCOMM stelt Stater in staat om eenvoudig upgrades uit te voeren, waardoor ze altijd werken met de nieuwste softwareversies. Rael Groenewoud, Product Owner, merkt op dat de flexibiliteit en wendbaarheid van SmartCOMM essentieel zijn in een snel veranderende sector zoals het bankwezen. Het systeem helpt hen sneller documenten te produceren en aan te bieden via verschillende kanalen, wat cruciaal is tijdens piekperioden.

Ondanks enkele uitdagingen tijdens de implementatie, zoals het leren werken met Linux en het upgraden van hardware, heeft de intensieve begeleiding van Nokavision gezorgd voor een succesvolle migratie. Tim Tuhehay, Lead Consultant bij Nokavision, speelde een sleutelrol in het implementatieproces en introduceerde nieuwe functionaliteiten zoals digitaal ondertekenen en fillable pdf’s.

Wil je meer weten over hoe Stater zijn communicatieprocessen heeft getransformeerd en wat dit betekent voor hun klanten? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze succesvolle samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

Désirée Kools +31 6 51 120 273
Contact opnemen
Contact opnemen