ALLE OPLOSSINGEN

Customer Experience Management

Effectieve klantcommunicatie is een essentieel element voor optimale klantbeleving en daarmee het succes van jouw organisatie. Digitalisering heeft de manier waarop je klanten en je organisatie met elkaar converseren onomstotelijk en voor altijd veranderd. De technologische mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Nokavision transformeert organisaties met innovatieve, resultaatgerichte software platforms en voegt waarde toe door te zorgen voor houtsnijdende dienstverlening op maat. Of je na de implementatie alles zelf wilt kunnen doen, alles uit wilt besteden of iets daar tussenin, bij ons ben je aan het juiste adres. Met een verhoogde klantbeleving als belofte!

Even van gedachten wisselen?
Désirée Kools
+31 6 51 120 273 +31 6 51 120 273

Het belang van klantgerichte communicatieprocessen

Een goede klantbeleving (CX) is cruciaal. Gartner stelt zelfs vast dat 80% van de organisaties vooral op CX concurreren. Dat komt doordat een goede kwaliteit / prijs verhouding en de mogelijkheid om digitaal zaken te doen, tot hygiëne factoren zijn verworden. Het verschil wordt gemaakt op de punten die je daar als organisatie aan toevoegt, je klantbeleving. Nokavision helpt organisaties nieuwe strategieën te implementeren op het gebied van klantcommunicatie mét toegevoegde waarde. Hierdoor zijn zij in staat de transitie te maken naar een klantgerichte organisatie

 

De uitdaging: je wilt je communicatieprocessen sneller innoveren dan je systemen kunnen

Customer Experience Management brengt klantcommunicatie op een nieuw niveau als het gaat over afleveringskanalen, personalisering én interactiviteit.

 • Onbeheersbaar
  De templates, huisstijl, logo’s, labels zijn onbeheersbaar geworden door een wildgroei. Een relatief kleine aanpassing kosten maanden tijd om volledig correct door te voeren.
 • Business afhankelijk van IT
  Voor iedere wijziging moet IT worden ingezet, waardoor de time-to-market van een toevoeging of aanpassing veel te veel tijd in beslag neemt.
 • Handmatig werk
  Medewerkers creëren op eigen initiatief klantcommunicatie in bijvoorbeeld MS Word. De betrouwbaarheid van je merk wordt lager, de kans op mogelijk grove fouten groter en er is geen audittrail beschikbaar.
 • Verouderde systemen met beperkte mogelijkheden
  De kanaalstrategie verder uitbreiden met nieuwe mogelijkheden is onmogelijk en daarnaast kan er geen gebruik gemaakt worden van de kracht van cloud als het gaat om bijvoorbeeld piekbelasting.
 • Wet- en regelgeving
  Elke vorm van klantcommunicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens welke naar de verkeerde persoon wordt gestuurd, kan ernstige consequenties hebben.
 • Fouten ontstaan door datasilo’s
  Doordat klantcommunicatie op veel verschillende plekken binnen je organisatie is belegd en wordt onderhouden is er geen duidelijke lijn in branding en geen end-to-end controle mogelijk.

Marktonderzoek

“1 op de 3 klanten zegt dat ze zich al na één slechte ervaring zullen afkeren van een merk”

Bron: Rapport PwC “Experience is everything: Here’s how to get it right” (2018)

Het beheersen van klantcommunicatie in onze nieuwe wereld

Ontdek hoe je je klantcommunicatie naar een hoger niveau tilt in onze digitale wereld. Download ons uitgebreide rapport voor praktische inzichten, een stappenplan en strategieën om je Customer Experience te transformeren. Verbeter je klanttevredenheid en blijf de concurrentie voor – mis deze kans niet! Het rapport download automatisch via de knop hieronder.

DOWNLOAD RAPPORT

Situaties waarmee wij kunnen helpen

Elke organisatie heeft documenten en communicatie die cruciaal zijn voor het goede verloop van processen, maar die op zichzelf geen verdere marketingdoeleinden hebben. Het zijn belangrijke informatiedragers die naar een grote groep personen of bedrijven gestuurd worden. Deze transactionele communicatie, ook wel batch communicatie genoemd, kan eenvoudig binnen onze software worden beheerd, gecreëerd en gedistribueerd.

 • Financiële documenten
  Facturen zijn complexe documenten omdat er allerlei data uit verschillende bronsystemen op één plek moeten samen komen op papier, in een PDF of een e-factuur. Ook de afhandeling van offertes, orders herinneringen, aanmaningen, voorschot- en jaarnota’s nemen we voor onze rekening.
 • Brieven
  Ieder communicatiemoment is een manier om klanten aan je te binden door ze op een prettige manier te informeren. Wij zorgen dat je generieke brieven een vaste huisstijl hebben, maar dat de business flexibele aanpassingen kan maken aan de teksten.
 • Logistieke documenten
  Bij een snel en effortloos logistiek proces horen documenten die de reis eenvoudiger en compliant maken. Met onze software verzorgen we o.a. vrachtbrieven, douanedocumenten, orderbevestigingen, pakbonnen en werkbonnen.
 • Labels en etiketten
  De logistieke keten wordt geoptimaliseerd met standaarden, machine leesbare labels en EDI. Onze software automatiseert complexe labelprocessen en zorgt dat je bedrijf voldoet aan wettelijke eisen. Door een native aansturing van de labelprinters kunnen deze op hoge snelheid worden vervaardigd.
 • HTML e-mails en nieuwsbrieven
  Rijke HTML e-mails versturen die responsive zijn op alle apparaten en helemaal aangepast aan jullie eigen wensen? We creëren graag templates welke vervolgens door de business gebruikers te onderhouden en aan te passen zijn.
 • Verzekerings- of pensioendocumenten
  Jarenlange ervaring met het opstellen van polissen, prolongaties en pensioenoverzichten (UPO’s) maken dat wij jouw organisatie kunnen voorzien van best practices. Zeker in meerdere talen en voor verschillende labels is gedegen advies cruciaal voor een goede uitvoering.
 • Rapportages
  Met onze software kunnen we allerhande rapportages automatisch genereren. Of het om verbruik-, gebruik-, of detailinformatie over jullie product of dienstverlening gaat, wij zorgen ervoor dat jullie klanten goed en persoonlijk geïnformeerd worden.
 • Bijlagen
  Soms moet er nog iets worden toegevoegd aan de communicatie. Voorwaarden, formulieren, groene kaarten, gepersonaliseerde brochures of bijsluiters. We kunnen deze generen of ophalen op een reeds bestaande locatie.
 • Notificaties
  Een reminder, een korte bevestiging, de aftrap van een nieuw proces, een wij-zijn-onderweg bericht, via e-mail, SMS, Whatsapp of Socials, het kan allemaal.

Belangrijkste pijlers van effectieve klantcommunicatie

Transformeer de manier waarop jouw organisatie communiceert met klanten. Stroomlijn jouw communicatieprocessen, zodat je op een effectieve en aansprekende manier met jouw klanten kunt communiceren.

Automatisering

Automatisering van communicatieprocessen voor meer efficiëntie en betere ontsluiting van data.

Personalisering

Relevant, informatief en het juiste taalgebruik. Stem jouw boodschap af op de ontvanger.

Omnichannel

Consistente merkbeleving ongeacht de keuze door de ontvanger van het communicatiekanaal.

De voordelen van Customer Experience Management

Nokavision’s oplossingen dragen bij aan efficiënte klantcommunicatie, betere beheersbaarheid van templates en biedt zekerheid tijdens piekbelasting.

Omni-channel

Documenten via verschillende apparaten beschikbaar.

Multi-language

Documenten creëren in verschillende talen en je automatisch houden aan de verschillende wet- en regelgeving per land.

On-Premise, Hybride of Cloud

Verschillende mogelijkheden afhankelijk van de wensen.

Multi-company

Één systeem voor meerdere bedrijven en dochterondernemingen. Eenvoudig de huisstijl aanpassen.

Multi-format

Communicatie automatisch in verschillende formaten verzenden, afhankelijk van wat de klant wil.

Laagdrempelige integratie

De software kan eenvoudig worden aangesloten op de huidige systemen binnen het bedrijf.

Nokavision helpt je om je klanten een stapje voor te zijn

Nokavision helpt al 25 jaar Enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Customer Communications Management software is onze core business en we hebben tientallen gecertificeerde consultants die met je meedenken en helpen met implementatie, consultancy, support en managed services.

Als kennispartij hebben wij de afgelopen jaren al meer dan 200 klanten mogen begeleiden op het gebied van CCM software. Een aantal van onze klanten is al meer dan 10 jaar klant en werkt nog steeds met hetzelfde CCM systeem doordat we werken via ons beroemde Framework.

CCM software zorgt dat je verder kunt groeien dan je zelf voor mogelijk gehouden had. Wij brengen CCM naar de cloud.

Klantverhaal

Cannock

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Stater

Lees meer
Lees meer
Klantverhaal

Ennatuurlijk

Lees meer
Lees meer

Producten voor Customer Communications

OpenText Exstream
Nokavision is geautoriseerd reseller en gold partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.
Lees meer
Smart Communications
Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven SmartComm voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste SmartComm partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse SmartComm experts.
Lees meer

Meer informatie?

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.
Désirée Kools
Contact opnemen
Contact opnemen