Maak kennis met onze partners

Ontdek de kracht van sterke samenwerkingen. Ontstaan uit de behoefte om kennis te delen. En uit de gezamenlijke ambitie om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Vooral dat laatste is een stevige basis voor gezamenlijk succes.

Wij stellen onze partners graag aan je voor.

Software partners

Workato
Workato is een op AI gebaseerd integratie- en automatiseringsplatform dat business- en IT-teams faciliteert bij schaalbare integratievraagstukken. Dit platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken.
Lees meer
Mendix
Nokavision is sinds 2014 geaccrediteerd reseller, implementatie- en certified support partner van Mendix. Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, stelt bedrijven in staat om snel multi-channel applicaties te ontwikkelen zonder dat kennis van code vereist is. Mendix is namelijk gebaseerd op Model driven development, wat de Business en IT in staat stelt om samen visuele processen en applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. De applicaties kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande systemen.
Lees meer
Smart Communications
Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven SmartComm voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste SmartComm partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse SmartComm experts.
Lees meer
OpenText Exstream
Nokavision is geautoriseerd reseller en gold partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.
Lees meer
Box
Box is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Wij integreren Box met Mendix en OpenText Exstream.
Lees meer
Ephesoft
Ephesoft Inc. levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel on-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden. De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.
Lees meer

Canon Information Management Competence Centers

Optimaliseer inkomende en uitgaande informatiestromen met softwareoplossingen en dienstverlening van de Canon Information Management experts. Gerenommeerde labels in de markt, met hands-on kennis van de praktijk.

IRIS

IRIS biedt Information Management oplossingen voor het beheren en beschermen van informatie in uw organisatie op basis van Litera Microsystems en iManage technologie.

DocsPro

DocsPro helpt om inkomende informatieprocessen te automatiseren en robotiseren op basis van technologie van Tungsten, Hyland en Therefore.

Canon CCM

Klantcommunicatie-oplossingen voor betere klantbeleving en geautomatiseerde documentprocessen. Partner voor Quadient Inspire, Objectif Lune, Compart, Unified Post en uniFLOW sysHUB.