ALLE SOFTWARE

SmartIQ

Bedrijven herzien hun niet-digitale processen door online formuliercapaciteiten te ondersteunen, te voldoen aan de verwachtingen van klanten en een uitstekende ervaring te creëren. SmartIQ is een low-code enterprise forms automatiseringsoplossing die traditionele, eenrichtingspapieren formulieren en handmatige gegevensinvoerprocessen transformeert in een digitale conversatie. Geef je hele organisatie de mogelijkheid gebruik te maken van een centraal beheerde oplossing die veilige integraties van automatiseringstools, geavanceerde gegevens- en goedkeuringsworkflows en robuuste brandingmogelijkheden voor formulier-sjablonen en digitale formulieren biedt.

NEEM CONTACT OP

Digital Forms Transformation Software start hier

Nauwkeurigheid van gegevens: Verbind met databronnen om bekende informatie vooraf in te vullen en verzamelde gegevens in realtime te valideren of bij te werken.
Versnel de verwerkingstijd: De formulieren van SmartIQ zorgen voor bijna directe levering van data en updates aan goedkeurders en belanghebbenden.
Creëer echt digitale ervaringen: Laat gebruikers de vereiste data en bijlagen digitaal indienen op hun favoriete apparaat. Maak het eenvoudig voor hen om te beginnen, pauzeren en naadloos verder te gaan waar ze waren gebleven.
Gebruiksvriendelijk: Stelt elke niet-programmeur in staat om formulieren te ontwerpen en te beheren, of ze nu binnen een business afdeling werken of deel uitmaken van het IT team.

Verbeter de Digital Form Experience

 

Features

  • Gecreëerd voor ondernemingen
  • Niet langer uitbesteden
  • Automatiseren van data routing en goedkeuringworkflows
  • Vele integratiemogelijkheden
  • Geavanceerde brandingopties
  • Beschermt gevoelige data
  • Toegang tot projectgegevens
  • Gebruiksklare implementatie
MKB en Enterprise bedrijven
Eenvoudige implementatie
Koppeling met ERP systeem en alle andere systemen

Automatisering van digitale formulieren maakt jouw organisatie slimmer

Nokavision helpt al 25 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Smart Communications is een van de producten die we hebben op het gebied van Customer Communications Management. Smart Communications loopt voorop op het gebied van de laatste marketingontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat alles meetbaar is, zodat je optimaal kunt inspelen op de wensen van de klant.

Integraties

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Désirée Kools
Contact opnemen
Contact opnemen