Get ahead. Stay ahead.

Nokavision, onderdeel van Canon Information Management Solutions, is een bewezen, betrouwbare partner voor Information Management, bestaande uit een Benelux-netwerk van experts die diensten leveren op basis van low-code / no-code software verrijkt met AI, met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen, systeemintegratie, documentbeheer en informatiemanagement behoeften.

Over Ons

Ervaring

25 jaar ervaring in digitale transformatie

Klanten

Meer dan 200 klanten van MKB tot Enterprise

Kennis

Gecertificeerde consultants door heel de BeNeLux

Partners

Samenwerking met Internationale Partners

Ieder bedrijf is een software bedrijf

 

Waar waren we vandaag de dag als er geen software was om al onze processen te ondersteunen? Wij geloven dat je meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk gehouden hebt als je de juiste software inzet en voor je laat werken.

Software is de basis van ieder bedrijf. Software ontzorgt, zorgt dat je sneller stappen kunt maken en meer gedaan kunt krijgen tegen minder kosten. Ieder bedrijf is een softwarebedrijf en we laten je graag de kracht zien voor je organisatie.

 

Daarom kiezen voor Nokavision

Kennispartij

Iedere dag werken wij vol passie aan de projecten bij onze klanten. Gedurende de afgelopen 25 jaar hebben we ontzettend veel kennis opgedaan, en die delen we graag met je. Dit doen we natuurlijk in projecten, maar ook tijdens onze Nokamunity events, onlinetrainingen én in onze kennisbank.

Snel schakelen

Innovatie betekent sneller gaan. Dat betekent ook dat het voor ons cruciaal is om snel met jou te schakelen. Daarom heb je een vast aanspreekpunt en is er een supportteam dat zo snel mogelijk met je meedenkt.

Alles onder één dak voor je Digitale Transformatie

Om digitaal te kunnen transformeren ben je afhankelijk van systemen en software. Om dit optimaal te laten werken, is het belangrijk dat de systemen met elkaar kunnen communiceren. Daarom bieden wij diverse oplossingen aan om digitaal te kunnen transformeren.

Informele en lokale partij

Kwaliteit staat voorop. We verdiepen ons graag in wie jij bent als persoon en wat er speelt binnen de organisatie. We zijn betrokken en worden graag een verlengstuk van de organisatie. We werken graag met jou samen op een informele manier. Uit onze ervaring blijkt, dat dit voor ons de beste manier is om langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Innovatie first

Alles verandert razendsnel. Daar spelen we op in door altijd te blijven investeren in de juiste kennis. Ons doel blijft hetzelfde: jou helpen om voorop te lopen. Om dit te kunnen doen, zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons team en ons productportfolio.

Bewezen aanpak

We werken agile, snel en vooral zorgvuldig. We werken volgens een vaste methode, zodat projecten nooit “spaghetti” worden als er verschillende mensen aan werken. Niet alleen nu effectief, maar ook over 10 jaar. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en honderden projecten.

Nou hoor je het eens van een ander

“Bij Nokavision heerst een no-nonsense cultuur. Zij hebben de juiste kennis in huis en geen uitdaging is hen te veel.”

OttoICT Manager bij Houtgroep van Drimmelen

“Wij willen op lange termijn succesvol zijn. Dit willen we bereiken met kwalitatief hoogwaardige producten en op een maatschappelijk verantwoorde manier. In onze samenwerking met Nokavision ervaren wij Nokavision als een bedrijf waarop bovenstaande prima van toepassing is.”

WillieICT Manager bij Koninklijke de Kuyper B.V.

“Nokavision is niet van de mooie verhalen, maar van de praktische oplossingen. Het toepassen van het Nokavision framework is een goede zet geweest. We hebben er nog dagelijks profijt van.”

JosIT Application Specialist bij Marel Holding B.V.

Zoek je een innovatieve baan?

  • Gedreven en loyaal
  • Altijd een stap verder kijken
  • Meekijken naar de beste oplossingen
  • Gezellig en een beetje maf
  • Technische affiniteit

 

Alle vacatures

We doen het niet alleen

Onze partners
Workato
Workato is een op AI gebaseerd integratie- en automatiseringsplatform dat business- en IT-teams faciliteert bij schaalbare integratievraagstukken. Dit platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken.
Lees meer
Mendix
Nokavision is sinds 2014 geaccrediteerd reseller, implementatie- en certified support partner van Mendix. Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, stelt bedrijven in staat om snel multi-channel applicaties te ontwikkelen zonder dat kennis van code vereist is. Mendix is namelijk gebaseerd op Model driven development, wat de Business en IT in staat stelt om samen visuele processen en applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. De applicaties kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande systemen.
Lees meer
Smart Communications
Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven SmartComm voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste SmartComm partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse SmartComm experts.
Lees meer
OpenText Exstream
Nokavision is geautoriseerd reseller en gold partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.
Lees meer
Box
Box is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Wij integreren Box met Mendix en OpenText Exstream.
Lees meer
Ephesoft
Ephesoft Inc. levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel on-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden. De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.
Lees meer

Duurzaamheid

Lees meer over de duurzaamheidsstrategie van Nokavision als dochteronderneming van Canon EMEA en de doelstellingen voor verbetering. En de manier waarop Canon de positieve kracht van beeldtechnologie en services verbetert.

Lees meer

Sponsoring

Ontdek meer over sponsoring door Canon met een scala aan sociale, culturele en sportieve activiteiten.

Lees meer

Canon Information Management Competence Centers

Optimaliseer inkomende en uitgaande informatiestromen met softwareoplossingen en dienstverlening van de Canon Information Management experts. Gerenommeerde labels in de markt, met hands-on kennis van de praktijk.

IRIS

IRIS biedt Information Management oplossingen voor het beheren en beschermen van informatie in uw organisatie op basis van Litera Microsystems en iManage technologie.

i[56

DocsPro

DocsPro helpt om inkomende informatieprocessen te automatiseren en robotiseren op basis van technologie van Kofax, Hyland en Therefore.

Canon CCM

Klantcommunicatie-oplossingen voor betere klantbeleving en geautomatiseerde documentprocessen. Partner voor Quadient Inspire, Objectif Lune, Compart, Unified Post en uniFLOW sysHUB.

Meer informatie?

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.
Thijs Wolvers +31 (0)73 6 408 490
Contact opnemen
Contact opnemen