Wij staan altijd voor je klaar

Door snelle innovaties zorgt Nokavision dat je vooroploopt. Dit doen we door in een razend tempo documentprocessen te digitaliseren en Smart Apps te leveren.

Over ons

N
Meer dan 20 jaar ervaring in digitale transformatie
N
Meer dan 200 klanten van MKB tot Enterprise
N
Gecertificeerde consultants door heel de benelux
N
Samenwerking met internationale partners

Ieder bedrijf is een software bedrijf

Waar waren we vandaag de dag als er geen software was om al onze processen te ondersteunen? Wij geloven dat je meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk gehouden hebt als je de juiste software inzet en voor je laat werken.

Software is de basis van ieder bedrijf. Software ontzorgt, zorgt dat je sneller stappen kunt maken en meer gedaan kunt krijgen tegen minder kosten.

Ieder bedrijf is een softwarebedrijf en we laten je graag de kracht zien voor je organisatie.

Wat anderen zeggen

“Bij Nokavision heerst een no-nonsense cultuur. Zij hebben de juiste kennis in huis en geen uitdaging is hen te veel.”
Otto

ICT Manager bij Houtgroep van Drimmelen

“Wij willen op lange termijn succesvol zijn. Dit willen we bereiken met kwalitatief hoogwaardige producten en op een maatschappelijk verantwoorde manier. In onze samenwerking met Nokavision ervaren wij Nokavision als een bedrijf waarop bovenstaande prima van toepassing is.”

Willie

ICT Manager bij Koninklijke de Kuyper B.V.

“Nokavision is niet van de mooie verhalen, maar van de praktische oplossingen. Het toepassen van het Nokavision framework is een goede zet geweest. We hebben er nog dagelijks profijt van.”

Jos

IT Application Specialist bij Marel Holding B.V.

Innoveren maar geen idee waar te beginnen? Neem de eerste stap!

Waarom kiezen voor Nokavision?

Kennispartij

Iedere dag werken wij vol passie aan de projecten bij onze klanten. Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben we ontzettend veel kennis opgedaan, en die delen we graag met je. Dit doen we natuurlijk in projecten, maar ook tijdens onze Nokamunity events, online trainingen én in onze kennisbank.

Snel schakelen

Innovatie betekent sneller gaan. Dat betekent ook dat het voor ons cruciaal is om snel met jou te schakelen. Daarom heb je een vast aanspreekpunt en is er een supportteam dat zo snel mogelijk met je meedenkt.

Alles onder één dak voor je digitale transformatie

Om digitaal te kunnen transformeren ben je afhankelijk van systemen en software. Om dit optimaal te laten werken, is het belangrijk dat de systemen met elkaar kunnen communiceren. Daarom bieden wij diverse oplossingen aan om digitaal te kunnen transformeren.

Informele en lokale partij

Kwaliteit staat voorop. We verdiepen ons graag in wie jij bent als persoon en wat er speelt binnen de organisatie. We zijn betrokken en worden graag een verlengstuk van de organisatie. We werken graag met jou samen op een informele manier. Uit onze ervaring blijkt, dat dit voor ons de beste manier is om langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Innovation first

Alles verandert razendsnel. Daar spelen we op in door altijd te blijven investeren in de juiste kennis. Ons doel blijft hetzelfde: jou helpen om voorop te lopen. Om dit te kunnen doen, zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons team en ons productportfolio.

Bewezen aanpak

We werken agile, snel en vooral zorgvuldig. We werken volgens een vaste methode, zodat projecten nooit “spaghetti” worden als er verschillende mensen aan werken. Niet alleen nu effectief, maar ook over 10 jaar. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en honderden projecten.

Wij ontzorgen je met

Trainingen

Gratis kennis

Managed Services

Zoek je een innovatieve baan?

N
Gedreven en loyaal
N
Altijd een stap verder kijken
N
Meekijken naar de beste oplossingen
N
Gezellig en een beetje maf
N
Technische affiniteit

We doen het niet alleen

Onze partners

Enterprise Information Management

Nokavision is geautoriseerd reseller en global services partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.

Scale the Conversation

Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven Smart Communications voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste Smart Communications partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse Smart Communications experts.

Interactive Business Communications

Objectif Lune ontwikkelt software voor interactieve bedrijfscommunicatie. Ze bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is. Zij hebben meer dan 20.000 klanten wereldwijd. R&D is ook gevestigd in Nederland. Wij als Objectif Lune partner zijn full service partij voor de oplossing OL Connect.

TIE Kinetix

Nokavision werkt sinds geruime tijd samen met EDI & E-Factuur Service Provider TIE Kinetix uit Breukelen. Dankzij deze samenwerking krijgen klanten van Nokavision toegang tot het grootste EDI en E-Factuur netwerk in Europa en daarbuiten. Vraag naar de mogelijkheden bij Nokavision hoe de connectie tot stand komt tussen uw bedrijf en het TIE Business Netwerk (TBN) waarop 40.000 actieve Trading Partners dagelijks EDI orders, pakbonnen en factuurberichten uitwisselen.

Rapid Application Development

Nokavision is sinds 2014 implementatie partner van Mendix. Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, stelt bedrijven in staat om snel multi-channel applicaties te ontwikkelen zonder dat kennis van code vereist is. Mendix is namelijk gebaseerd op Model driven development, wat de Business en IT in staat stelt om samen visuele processen en applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. De applicaties kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande systemen.

Intelligent Capture Software

Ephesoft Inc. levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel on-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden. De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.

Cloud Content Management

Box is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Wij integreren Box met Mendix en OpenText StreamServe.

Meer informatie? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.