IM as a Service

Met IM as a Service streven we ernaar de communicatieprocessen van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit beginnen we met onze creatieve brainstormsessies en ideation workshops, waarbij vernieuwende inzichten de basis vormen voor elke onderneming. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we altijd zoeken naar wat het beste past bij úw organisatie, zowel nu als in de toekomst.

Dienstenoverzicht

Creatieve Brainstorm
Onze aanpak omvat creatieve brainstormsessies en ideation workshops om op maat gemaakte SaaS-oplossingen te genereren die naadloos zijn geïntegreerd met de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Lees meer
Strategische Routeplanning
Onze strategische routeplanning en business case begeleiding bieden doelgerichte ondersteuning aan jouw organisatie, inclusief communicatievraagstukken en het volledige dienstenaanbod, van de initiële business case tot dagelijks platformbeheer.
Lees meer
Bouwstenen Implementatie
Onze implementatiestrategie, geworteld in de Framework-methodiek en ondersteund door een Agile benadering, biedt een flexibele aanpak die zowel specifieke vereisten als adaptieve uitvoering gedurende het proces integreert.
Lees meer
Doelgerichte Communicatie-Analyse
Een grondige communicatieanalyse, ondersteund door nauwgezette KPI-monitoring en een toegewijd team voor gestroomlijnde service, met focus op klanttevredenheid.
Lees meer
Innovatie en Inspiratie
Onze dienstverlening is innovatief en gebaseerd op thought leadership, met deskundige ondersteuning voor strategische, tactische en operationele vraagstukken, inclusief kennis van de nieuwste integratiemogelijkheden.
Lees meer
Excellente Service ervaring
Bij IMaaS staat een excellente service-ervaring centraal, met aandacht voor unieke organisatiebehoeften, flexibele 'Prepaid change allowance' opties en volledige verantwoordelijkheid voor oplossingsbeheer, inclusief jobs, scheduling en monitoring voor systeemefficiëntie en effectiviteit.
Lees meer

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Thijs Wolvers
Contact opnemen
Contact opnemen