ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Berkman Forwarding en Nokavision een geavanceerd online klantportaal hebben ontwikkeld!

29 jan, 2024 8Min

Berkman Forwarding, een toonaangevende logistieke dienstverlener, heeft in samenwerking met Nokavision een innovatief klantportaal gerealiseerd met behulp van het Mendix low-code platform. Dankzij dit portaal kunnen klanten inloggen op hun persoonlijke “myBerkman” omgeving en alles rondom hun orderstromen real-time inzien. Met de geïntegreerde GEO-koppeling kunnen klanten de actuele positie van elke container volgen zonder het portaal te verlaten.

Dit klantportaal stelt Berkman in staat om elke zending, van klein tot groot, met de grootste zorg wereldwijd te verschepen. Het biedt klanten een uitstekende service en een persoonlijke klantervaring, waardoor zij zich de komende jaren kan onderscheiden in de markt.

Bij de ontwikkeling van het portaal heeft Berkman verschillende opties overwogen, waaronder commercial off-the-shelf oplossingen en traditionele programmeertalen. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor de vooruitstrevende low-code oplossing van Nokavision vanwege hun expertise in logistieke processen en bewezen projectaanpak. Dankzij de agile ontwikkelmethode van Nokavision kon het project snel van start gaan en werd er binnen korte tijd een werkend MVP (Minimal Viable Product) gerealiseerd.

Benieuwd naar hoe Berkman Forwarding deze digitale innovatie heeft bereikt en wat dit betekent voor hun klanten? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze succesvolle samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen