IM as a Service

Met IM as a Service streven we ernaar de communicatieprocessen van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit beginnen we met onze creatieve brainstormsessies en ideation workshops, waarbij vernieuwende inzichten de basis vormen voor elke onderneming. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we altijd zoeken naar wat het beste past bij úw organisatie, zowel nu als in de toekomst.

Maatwerk SaaS-oplossingen voor optimaal succes en innovatie

Elke organisatie is uniek, daarom bieden wij tailor-made SaaS-oplossingen aan die flexibel zijn en voldoen aan uw specifieke eisen. Hierbij wordt er altijd gezorgd voor een optimale afstemming van beheer en monitoringprocessen, zodat u verzekerd bent van de beste prestaties.

Strategische routeplanning en business case begeleiding vormen een integraal onderdeel van ons partnerschap. We begeleiden u niet alleen bij het opzetten van een business case, maar ook bij de implementatie, het beheer van het platform en alles wat daarbij komt kijken.

Onze aanpak onderscheidt zich verder door de nadruk op de implementatie van herbruikbare bouwstenen, zoals in de door ons geroemde Framework aanpak. Maar daar stopt het niet; naast dit fundament bieden we ook verdere mogelijkheden aan. Onze expertise in diverse frameworks, of het nu gaat om projectmanagement, communicatie met stakeholders of andere procesactiviteiten, staat garant voor een soepele en efficiënte uitvoering. De agile aanpak zit in ons DNA en zorgt voor een flexibele en resultaatgerichte uitvoering.

Diepgang in communicatie is essentieel. Daarom zetten we ons in voor een grondige communicatie-analyse om precies te bepalen wat uw klanten nodig hebben. We focussen ons niet alleen op uw klant communicatie maar ook op de communicatie tussen u en onszelf. De aandacht voor KPI’s voor beheer en support, gecombineerd met een grondige aanpak van incident en changemanagement, verzekert u van topkwaliteit in dienstverlening.

Bij IM as a Service is innovatie de sleutel. Door thought leadership bieden wij inspiratie voor de toekomst. Onze experts staan altijd klaar met advies, of dit nu op strategisch, tactisch of operationeel niveau is. Ze lopen ook voorop met de nieuwste integratiemogelijkheden, of het nu gaat om low-code oplossingen of met third-party systemen.
To slot, onze excellente service en toewijding zorgen ervoor dat de levering van IM as a Service altijd een succes is. We denken graag met u mee, zelfs over zaken zoals een Prepaid change allowance, en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor beheerstaken in de door ons geboden oplossing. Van jobs, scheduling, tot monitoring op de platformen.

Bij ons bent u in goede handen.

Dienstenoverzicht

Creatieve Brainstorm
Onze aanpak omvat creatieve brainstormsessies en ideation workshops om op maat gemaakte SaaS-oplossingen te genereren die naadloos zijn geïntegreerd met de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Lees meer
Strategische Routeplanning
Onze strategische routeplanning en business case begeleiding bieden doelgerichte ondersteuning aan jouw organisatie, inclusief communicatievraagstukken en het volledige dienstenaanbod, van de initiële business case tot dagelijks platformbeheer.
Lees meer
Bouwstenen Implementatie
Onze implementatiestrategie, geworteld in de Framework-methodiek en ondersteund door een Agile benadering, biedt een flexibele aanpak die zowel specifieke vereisten als adaptieve uitvoering gedurende het proces integreert.
Lees meer
Doelgerichte Communicatie-Analyse
Een grondige communicatieanalyse, ondersteund door nauwgezette KPI-monitoring en een toegewijd team voor gestroomlijnde service, met focus op klanttevredenheid.
Lees meer
Innovatie en Inspiratie
Onze dienstverlening is innovatief en gebaseerd op thought leadership, met deskundige ondersteuning voor strategische, tactische en operationele vraagstukken, inclusief kennis van de nieuwste integratiemogelijkheden.
Lees meer
Excellente Service ervaring
Bij IMaaS staat een excellente service-ervaring centraal, met aandacht voor unieke organisatiebehoeften, flexibele 'Prepaid change allowance' opties en volledige verantwoordelijkheid voor oplossingsbeheer, inclusief jobs, scheduling en monitoring voor systeemefficiëntie en effectiviteit.
Lees meer

Partners

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Thijs Wolvers
Contact opnemen
Contact opnemen