Nooit meer in de wachtrij met de Tap & Pay app van Hutten en Nokavision!

26 aug, 2021 5.5MinVideo

Dankzij de innovatieve Tap & Pay app, ontwikkeld door Hutten en Nokavision, hoeven gasten van Hutten nooit meer in de rij te staan bij de kassa in het bedrijfsrestaurant. Met de app kunnen gasten gemakkelijk producten selecteren en direct betalen met hun mobiele telefoon, waardoor ze maximaal kunnen genieten van hun lunchpauze. “We zijn de eerste cateraar in Nederland die een dergelijke app lanceert,” vertelt projectmanager Kevin Renirie van Hutten.

In slechts zes maanden werd een totaaloplossing gerealiseerd. De Tap & Pay app, gebouwd op het Mendix low-code platform, maakt gebruik van Near Field Communication (NFC) en barcodes voor het selecteren van producten. Voor het afrekenen integreerde Nokavision het betaalplatform van CCV, waarmee kassaloos betalen mogelijk is. De app biedt niet alleen gemak bij het betalen, maar ook extra functies zoals het inzien van het menu van de week, het ontvangen van combideals en het sparen van punten voor gratis producten. Door een profiel aan te maken, profiteren gasten van nog meer voordelen en kan Hutten het aanbod beter afstemmen op de behoeften van de gasten.

Wil je meer weten over hoe Hutten en Nokavision deze baanbrekende app hebben gerealiseerd en wat dit betekent voor de lunchervaring? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze innovatieve samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN