ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Cannock zijn creditmanagement communicatieprocessen heeft getransformeerd met SmartCOMM en Nokavision!

02 nov, 2022 4MinVideo

Cannock EDR Holding biedt totaaloplossingen voor creditmanagement aan bedrijven en lokale overheden. Vanwege de groeiende complexiteit en strenge eisen aan flexibiliteit en snelheid, schakelde Cannock de hulp in van Nokavision. Samen bouwden ze een framework met SmartCOMM software, waarmee medewerkers snel en eenvoudig documenten kunnen opmaken, aanpassen en versturen.

Raoul Jonkers, Manager Services bij Cannock, legt uit dat de complexiteit van hun oude systemen leidde tot lange wachttijden en hoge kosten. Met de nieuwe oplossing kunnen medewerkers zonder technische achtergrond nu zelfstandig documenten aanpassen, wat zorgt voor aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Bovendien is de afhankelijkheid van externe partijen sterk verminderd. Dankzij de samenwerking met Nokavision heeft Cannock nu één aanspreekpunt voor alle output en is de betrokkenheid van medewerkers vergroot. Het systeem is intuïtief en gemakkelijk in gebruik, waardoor het aantal vragen en benodigde ondersteuning afneemt. Dit verhoogt de efficiëntie en het eigenaarschap onder de werknemers.

Wil je meer weten over hoe Cannock zijn communicatieprocessen heeft verbeterd en wat dit betekent voor hun klanten? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze succesvolle samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

Désirée Kools +31 6 51 120 273
Contact opnemen
Contact opnemen