Webinar - 04 juli 2024
ALLE EVENEMENTEN

Webinar: European Accessibility Act | JULI

In 2025 treedt de European Accessibility Act (EAA) in werking en dit brengt belangrijke veranderingen met zich mee voor bedrijven die hun diensten digitaal toegankelijk willen maken. Dit is een cruciale stap richting inclusiviteit en gelijke toegang voor iedereen. Maar wat houdt deze wet precies in, en wat betekent dit voor jouw bedrijf? We nodigen je van harte uit voor onze “Summer School” webinars waarin we de inhoud van de EAA zullen bespreken en uitleggen hoe je kunt voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). We organiseren de sessie tweemaal zodat iedereen de gelegenheid heeft om deel te nemen.

  • Vergroot je bereik
  • Verbeter je klantcommunicatie
  • Blijf compliant
Locatie

Virtueel event

Datum
04 juli 2024 15:00 - 16:00 uur

Wil je liever in augustus deelnemen? Schrijf je hier in voor 29 augustus 2024.

Wat kun je verwachten?

Wat houdt de wet in en waarom is het belangrijk? Wat zijn de richtlijnen en hoe kun je hieraan voldoen? Wat zijn de juridische en operationele consequenties als je niet voldoet aan de EAA? Hoe kun je je CCM implementatie optimaliseren en welke nieuwe oplossingen zijn beschikbaar?

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is o.a. voor IT-managers, softwareontwikkelaars, compliance officers en iedereen die betrokken is bij de digitale strategie van jouw bedrijf. Of je nu werkt in de publieke of private sector, de EAA heeft impact op alle organisaties die digitale producten en/of diensten aanbieden binnen de EU.

Waarom deelnemen?

Vergroot je bereik: Maak jouw digitale diensten toegankelijk voor een breder publiek, inclusief mensen met een beperking. Innovatie en verbeteringen: Ontdek de nieuwste technologieën en best practices om jouw digitale toegankelijkheid te verbeteren. Blijf compliant: Zorg ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de nieuwe wetgeving en voorkom boetes.

Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar en wees goed voorbereid op de veranderingen die de European Accessibility Act met zich meebrengt.

SCHRIJF JE IN

 

Meer lezen over de impact van de European Accessibility Act (EAA) op Customer Communication Management (CCM)? Lees het blog van Michel.