Training - 03 oktober 2024
ALLE EVENEMENTEN

OpenText Exstream Storyteller Fundamentals

OpenText Exstream is een oplossing voor Customer Communications Management en zorgt voor de gecentraliseerde verwerking van al uw klantcommunicatie. De oplossing biedt flexibiliteit, is beheersbaar en kan communicatie via verschillende kanalen verwerken.

Locatie

Bruistensingel 220
5232 AD
‘s-Hertogenbosch

Datum
03 oktober 2024 09:00 - 17:00 uur

In één dag de basis van storyteller leren

Exstream StoryTeller wordt gebruikt om het proces rondom de structuur, de inhoud en lay-out van een document te vereenvoudigen.

StoryTeller zorgt ervoor dat business gebruikers document templates kunnen creëren met geavanceerde functionaliteiten zoals meerdere kolommen, paden voor variabele data, variabele afbeeldingen, tabellen en grafieken, complexe tabellen, complexe business logica. Daarnaast kunnen eenvoudig marketing boodschappen, mededelingen en promoties worden toegevoegd.

Tijdens de basistraining wordt kennisgemaakt met StoryTeller. Je leert waar StoryTeller voor gebruikt wordt en hoe je StoryTeller kunt gebruiken. Je leert hoe je verschillende oplossingsmethoden kunt gebruiken en best practices (Xpath en herbruikbaarheid).

 

Inclusief

Lunch & koffie/thee/frisdrank (bij training op locatie) en trainingsmateriaal

Zelf meenemen

Voor onze workshops hanteren wij het “bring your own device” principe en derhalve dient u zorg te dragen voor de volgende punten:

  • Workshop deelnemers hebben toegang tot een Exstream omgeving tijdens de workshops
  • Workshop deelnemers moeten data kunnen ontvangen (via extern delen als: USB/Pen Drive/Internet).

Prijs

€700,- per persoon per dag (excl. BTW)

 

Om deze training te kunnen geven, is een minimale deelname van 2 personen vereist. Bij te weinig aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de training te verzetten/annuleren.

Mocht dit gebeuren, zullen wij u hier uiteraard zo spoedig mogelijk over informeren. De training zal via een online omgeving worden verzorgd.

Ontmoet onze trainers

Gecertificeerde trainers met jarenlange ervaring.

Michel Cramer Bornemann
Consultant