Evenement - 08 februari 2024
ALLE EVENEMENTEN

Nokavision op OpenText Forum Benelux in Eindhoven

Locatie

Evoluon

Noord Brabantlaan 1a

5652 LA Eindhoven

Datum
08 februari 2024 10:00 - 18:00 uur

Op 8 februari 2024 organiseert OpenText het OpenText Forum Benelux evenement. Als vanouds landen we weer met elkaar in het Evoluon in Eindhoven, waar je geïnformeerd wordt over de innovaties en ontwikkelingen van OpenText. Vanzelfsprekend zullen we als Nokavision hier ook bij aanwezig zijn.

Thema: AI

Het thema van dit jaar is niet geheel onverwacht: The Artificial Intelligence Revolution. We bewegen ons inmiddels volledig in het tijdperk van fundamentele modellen en generatieve AI. Dit brengt een tsunami van nieuwe mogelijkheden, technologieën, kansen en gebruiksscenario’s die een revolutie teweegbrengen in ons privéleven en in vele bedrijfsprocessen, met zeer aanzienlijke gevolgen voor de productiviteit en operationele effectiviteit van de mensen die er werken. Tijdens dit evenement deelt OpenText concrete ervaringen met haar klanten over het gebruik van Kunstmatige Intelligentie: op welke gebieden zij dit momenteel toepassen, voor welke problemen en welke voordelen er allemaal zijn.

Agenda evenement

In de ochtend zijn er centrale sessies, zoals een introductie door drs. Lars Rosse, SVP & Chief Architect bij OpenText. In middag zijn er 4 tracks met elk 3 deepdive sessies. Deze tracks zullen zich richten op specifieke oplossingen, routekaarten en innovaties.

Per track is er een introductiesessie, zodat je meer kunt leren en begrijpen over de onderwerpen waar je nog geen of weinig kennis van hebt. De diepgaande sessies zijn voor de kennishouders van de oplossing welke jullie al gebruiken in jullie organisatie. Dit biedt een mooie verdiepingsslag.

Voorbeeld: track Digital Experience – Experience Cloud

13:45-14:30 – OpenText Digital Experience

Een introductie over het Experience Cloud Platform. Verken het Experience Cloud Platform en leer hoe je impactvolle klantervaringen kunt creëren voor geweldig klantsucces, mogelijk gemaakt door de Experience Aviator en AI.

14:45-15:30 – Deep Insights to the Experience Cloud platform

Neem deel aan deze sessie voor een Experience Cloud Platform-demonstratie van een customer journey orkestratie met Exstream Cloud Native en AI-mogelijkheden: voor multichannel-communicatie die loyaliteit en upselling stimuleert.

15:45-16:30 – The Experience Cloud platform and leading Apps, including accessibility

Tijdens deze sessie presenteren we de Accessibility Imperative: hoe je aan de regelgeving kunt voldoen met behulp van het Experience Cloud Platform.

Meer informatie over het event vind je op de website van OpenText.

Wil je deelnemen? Schrijf je nu in om aanwezig te zijn bij dit waardevolle event.