Evenement - 14 maart 2024
ALLE EVENEMENTEN

Nokavision op de Multimodaal Transport Expo 2024

Datum
14 maart 2024 09:00 - 18:00 uur

Op 14 maart 2024 organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer opnieuw de Multimodaal Transport Expo vanuit het Breepark Breda. Dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse én Vlaamse markt samenkomen. Met een mooie balans tussen het vergaren van kennis op diverse podia en nieuwe relaties ontmoeten op de beursvloer. Alle modaliteiten zijn vertegenwoordigd en komen aan bod, van binnenvaart en shortsea tot wegtransport, spoor en luchtvracht. We nodigen je uit om ons te ontmoeten op dit interessante evenement!

Nokavision zal tijdens dit evenement een workshop-presentatie geven over hoe je als logistiek dienstverlener (concurrentie) voordeel kunt behalen door het strategisch inzetten van een Low Code Applicatie Platform (LCAP). Denk hierbij aan:

  • Snellere softwareontwikkeling: door inzet van Low Code kunnen applicaties sneller worden ontwikkeld met minimale handmatige codering. Dit stelt je als Logistiek Deienstverlener in staat om software en applicaties sneller te bouwen of te laten bouwen door Nokavision. Dankzij Low Code is het eindproduct volledig op maat en voldoet het aan de specifieke logistieke behoeften van je bedrijf. Dit alles visueel- en modelgedreven, zonder uitgebreide programmeerkennis, maar mét je eigen kennis van jouw logistieke domein.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: dankzij Low Code kun je als Logistiek Dienstverlener gemakkelijk applicaties aanpassen of nieuwe functies toevoegen in reactie op veranderende marktbehoeften en bedrijfsproces-behoeften.
  • Efficiëntieverbeteringen: door het gebruik van Low Code kun je als Logistiek Dienstverlener processen automatiseren, workflows stroomlijnen en inefficiënties verminderen binnen je logistieke operatie en die van je klanten.
  • Betere samenwerking: de aanwezigheid van een Low Code Platform in je eigen Business & IT landschap (vanuit de cloud) vergemakkelijkt de samenwerking tussen verschillende teams, waardoor efficiënter en effectiever gewerkt kan worden en men sneller profiteert van slimmere en betere bedrijfsprocessen.
  • Schaalbaarheid: de aanwezigheid van een Low Code Platform borgt schaalbaarheid, waardoor je als Logistiek Dienstverlener applicaties gemakkelijker kunt opschalen naarmate je bedrijf groeit of verandert.

Samen met Nokavision, die expertise en een track record heeft opgebouwd in de Logistiek, kun je als Logistiek Dienstverlener profiteren van begeleiding, training en ondersteuning, zodat de Low Code-technologie voor jouw bedrijf optimaal aan het werk gaat voor je logistieke behoeften.

Voor wie?

Verladers
Vervoerders
Expediteurs
Logistiek dienstverleners
Terminals
Onderwijs & opleidingen
Havenbedrijven en overheid
Transport enthousiast
Economen

Wat te beleven?

Een exclusief VIP ontbijt op het balkon van de beursvloer
Ontmoet 70 exposanten uit de transport en logistieke sector
Vergaar kennis tijdens het inhoudelijke programma op zes podia
Geniet van diverse activiteiten op de beursvloer
Ontmoet de redactie van Flows, Nieuwsblad Transport & Schuttevaer
Kom in contact met uw nieuwe businesspartners tijdens diverse netwerksessies

 

Casestudy Logistiek

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze meest recente Logistieke casestudy over hoe Low Code bijdraagt tot meer efficiëntie, flexibiliteit en innovatie in de Logistiek.
Download casestudy
Download casestudy