Evenement - 16 maart 2023
ALLE EVENEMENTEN

Multimodaal Transport Expo

Locatie

Breepark Breda
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

Datum
16 maart 2023 09:00 - 18:00 uur
Deelnemen
Schrijf je in

Tijdens Multimodaal Transport Expo 2023 vinden de Vlaamse en Nederlandse transport- en logistieke sector elkaar op de beursvloer, maar ook tijdens het uitgebreide programma. Denk hierbij aan onder andere interviews op mainstage met topsprekers uit de sector, kennissessies en talkshows, interactieve workshops of presentaties door onze partners. Schroom niet om de afsluitende netwerk borrel bij te wonen en zo nieuwe waardevolle contacten op te doen.

Programma

08:30-09:00 – Ontbijtsessie

Mainstage

Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Nieuwsblad Transport, Flows en Schuttevaer aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten komen alle modaliteiten aan bod. Hoe hangt de vlag er bij in de binnenvaart, shortsea, luchtvracht, spoor en wegtransport?

Kennispaviljoen

In het kennispaviljoen presenteren we een ware talkshow. We duiken met verschillende experts uit de branche en de aanwezige gasten dieper in bepaalde thema’s

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek presenteert tijdens de Multimodaal Transport Sector een geheel eigen programma. Met in de ochtend diverse inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden en in de middag kunt u als bezoeker zelf aan de slag met belangrijke logistieke vraagstukken tijdens interactieve workshops.

Workshop- en presentatieruimtes

In de drie workshop- en presentatieruimtes kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de presentaties van diverse partners. Wie weet raakt u geïnspireerd door het verhaal van een van de partners of ontstaat er een nieuwe samenwerking. Zo zal een van de presentaties gaan over het vervoeren van bulk, zowel via spoor als binnenvaart.

15:30-18:00 – Netwerkborrel