ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Berkman Forwarding en Nokavision een geavanceerd online klantportaal hebben ontwikkeld!

Berkman Forwarding, een toonaangevende logistieke dienstverlener, heeft in samenwerking met Nokavision een innovatief klantportaal gerealiseerd met behulp van het Mendix low-code platform. Dankzij dit portaal kunnen klanten inloggen op hun persoonlijke “myBerkman” omgeving en alles rondom hun orderstromen real-time inzien. Met de geïntegreerde GEO-koppeling kunnen klanten de actuele positie van elke container volgen zonder het portaal te verlaten.

Dit klantportaal stelt Berkman in staat om elke zending, van klein tot groot, met de grootste zorg wereldwijd te verschepen. Het biedt klanten een uitstekende service en een persoonlijke klantervaring, waardoor zij zich de komende jaren kan onderscheiden in de markt.

Bij de ontwikkeling van het portaal heeft Berkman verschillende opties overwogen, waaronder commercial off-the-shelf oplossingen en traditionele programmeertalen. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor de vooruitstrevende low-code oplossing van Nokavision vanwege hun expertise in logistieke processen en bewezen projectaanpak. Dankzij de agile ontwikkelmethode van Nokavision kon het project snel van start gaan en werd er binnen korte tijd een werkend MVP (Minimal Viable Product) gerealiseerd.

Benieuwd naar hoe Berkman Forwarding deze digitale innovatie heeft bereikt en wat dit betekent voor hun klanten? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze succesvolle samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

Bedrijfsbezoek bij Broekman Logistics Weert

Wereldwijd logistieke oplossingen op maat

Afgelopen woensdag bracht Nokavision een bezoek aan het vernieuwde warehouse van Broekman Logistics in Weert. Dit bedrijfsbezoek werd mogelijk gemaakt door Jong Logistiek Nederland, een platform dat zich inzet voor jonge logistieke professionals tot en met 30 jaar. JLN richt zich op HBO-/WO-studenten en jonge professionals, fungerend als een verbindende schakel tussen bedrijven, overheid en onderwijs. Het biedt jonge professionals de kennis en contacten om een succesvolle carrière binnen de logistieke sector op te bouwen, met talentontwikkeling, kennisdeling, samenwerking en netwerken als kernpunten. Als partner van Jong Logistiek Nederland draagt Nokavision bij aan de toekomst van logistiek talent in Nederland.

Broekman Logistics unieke logistieke processen onder de loep

De dag begon met een hartelijk ontvangst door het team van Broekman Logistics. Tijdens een presentatie vertelde verschillende medewerkers van Broekman Logistics over de logistieke activiteiten die Broekman Logistics kan aanbieden aan klanten. In het nieuwe magazijn in Weert worden producten geassembleerd en transport klaar gemaakt van het Japanse bedrijf Kubota. Kubota is een toonaangevende fabrikant van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, motoren, en grasmaaiers. Broekman Logistics vertelde wat er allemaal bij komt kijken als Kubota een order krijgt van één van haar afnemers. Ook werd toegelicht wat de reden en impact is geweest voor Broekman Logistics om de hele voorraad aan zwaar materieel te verhuizen van Born naar het nieuwe magazijn in Weert. De rondleiding was zeer indrukwekkend en zo kregen alle logistieke jonge professionals een goed beeld van het bedrijf Broekman Logistics en van hun unieke logistieke processen.

Inspirerend gastcollege door Hessel Visser

De dag werd afgesloten met een gastcollege verzorgd door Hessel Visser. Hessel deelde zijn uitgebreide kennis en ervaring in de logistieke sector, waarmee hij een inspirerende afsluiting vormde van dit bedrijfsbezoek aan Broekman Logistics. Het benadrukt eens en te meer hoe belangrijk het is om samen te werken en kennis te delen in de logistieke sector.

Nokavision was erbij en bedankt mede namens Jong Logistiek Nederland de medewerkers van Broekman Logistics voor deze interessante middag met waardevolle inzichten.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

Mendix Certified Mendix Support Partner 2023

Met trots delen wij dat Nokavision voor de tweede keer op rij met succes is geslaagd voor de audit voor het Mendix Certified Support Partnerprogramma.

Bekijk certification brief

 

Nokavision heeft een lange staat van dienst in Low-Code software ontwikkeling en is door Mendix beloond met de Mendix Platform Partner status. Nokavision is de eerste partner die de Unlimited Mendix Platform Vision succesvol heeft geïmplementeerd bij meerdere klanten.

Als je op zoek bent naar een ervaren partner die een track record en een duidelijke visie heeft in efficiënte applicatie ontwikkeling voor robuuste enterprise worthiness applicaties, portals of Native Mobile Apps, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen
ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Canon en Nokavision het tentamenproces van Nederlandse hogescholen en universiteiten digitaliseren!

Canon, een wereldwijd technologiebedrijf, heeft in samenwerking met Nokavision en het Mendix lowcode platform een geavanceerd tentamen workflow systeem ontwikkeld. Dit systeem helpt onderwijsinstellingen het volledige tentamenproces te beheren, van het printen en plannen tot de distributie, afname, scannen en dossiervorming van examens. Hierdoor hebben scholen beter inzicht in de status en locatie van examens en kunnen zij deadlines effectief bewaken.

Met Canon Exam Services biedt Canon Nederlandse hogescholen en universiteiten een efficiënte en transparante oplossing voor het complexe tentamenproces. De digitale workflow vermindert handmatige planning en afstemming, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert. Het systeem is inmiddels succesvol in gebruik bij meer dan tien onderwijsinstellingen in Nederland.

Peter Sampers, business development manager bij Canon Business Services Nederland, benadrukt dat het doel was om een schaalbare oplossing te ontwikkelen die eenvoudig aan te passen is aan de behoeften van verschillende onderwijsinstellingen. Dankzij de flexibiliteit van het Mendix platform kan het systeem eenvoudig integreren met bestaande systemen en voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

Wil je meer weten over hoe Canon Exam Services en Nokavision het tentamenproces hebben getransformeerd en wat dit betekent voor onderwijsinstellingen? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze innovatieve oplossing!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

Information Management as a Service

Nokavision biedt als dienstverlener oplossingen voor het beheersen van uw Customer Communication Management (CCM) en Customer Experience Management (CXM) uitdagingen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een naadloze en persoonlijke communicatie met uw klanten te onderhouden en daarom bieden wij oplossingen van intake tot einde contract aan die gebruikmaken van de beste software leveranciers in de markt.

Volledige ontzorging

Het betekent dat we zorgen voor het beheer van de oplossing, inclusief het platform, de job-scheduling en de monitoring. Wij leveren KPI’s aan om samen met onze klanten onze gezamenlijke performance inzichtelijk te maken.

We bieden ook ondersteuning bij innovatie, incident- en change-management en adviseren u over de juiste aanpak of hebben het issue al voor u verholpen voordat u er erg in heeft. Onze dienstverlening omvat verschillende technische en functionele rollen in Customer Communication en Experience Management en “business enablement”, waarbij we coaching en projectmanagement aanbieden.

Naast het bieden van een kwaliteitscontrole rapportage en begeleiding bij releases, bieden we ook advies- en inspiratie sessies aan om uw organisatie verder te helpen bij het optimaliseren van uw klantbeleving.

Wat ons onderscheidt is dat u zelf in staat bent om wijzigingen in de communicaties door te voeren zonder tussenkomst van IT, waardoor u de controle heeft over de communicatie met uw klanten. Met focus op lage doorloop tijd en zonder tussenkomst van IT.

Bij Nokavision bent u verzekerd van een volledige ontzorging, waarbij we uw organisatie helpen om de beste klantbeleving te bieden en te behouden.

 

Dienstenoverzicht

 

Partners

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Thijs Wolvers
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

Bakker Logistiek gaat samenwerking aan met Nokavision

Bakker Logistiek heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ’s-Hertogenbosch een innovatief logistiek order management systeem gerealiseerd op basis van Mendix low-code

Als specialist in transport en warehousing in de food sector behoort Bakker Logistiek tot de grootste logistiek dienstverleners van Nederland. Bakker Logistiek vervult een belangrijke positie in de supply chain binnen de food sector en is een belangrijke schakel tussen producent en warehouse, tussen warehouse en distributiecentrum én tussen distributiecentrum en de winkel van de retailer. Vanuit 7 warehouses verspreid over Nederland en België verzorgt Bakker Logistiek dagelijks de bevoorrading van honderden supermarkten, groothandels, distributiecentra en retailers.

Logistieke order management applicatie die alle processtappen en gebruikers verbindt

Samen met Bakker Logistiek heeft Nokavision een innovatief order management systeem gebouwd op basis van het Mendix low-code applicatie platform. Met dit systeem kan Bakker Logistiek alle processtappen van orders, warehousing, crossdocking, transport en aanvullende logistiek services vanuit één order management control tower managen en volgen.

Benieuwd naar het proces en de resultaten?

 

Lees het volledige klantverhaal

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

4 keer op rij: Mendix leider in enterprise low-code platformen

Mendix, wereldwijd leider in moderne Enterprise applicatie-ontwikkeling, is door Gartner uitgeroepen tot leider in het 2023 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAPs). Het is de vierde keer op rij dat Mendix zowel is uitgeroepen tot leider en de leverancier met de meest complete visie.

Gartner heeft het rapport met betrekking tot het Magic Quadrant voor Enterprise Low Code Application Platforms gepubliceerd. Ze evalueerden 17 leveranciers van Enterprise LCAPs, het rapport geeft inzicht in de sterke en minder sterke punten van alle leveranciers op dit gebied. Mendix is tot leider verkozen door Gartner.

Sterke punten van Mendix

Mendix scoort sterk op het gebied van integratie, workflows en event-processing evenals het gebruik van AI om development te ondersteunen. Mendix is tevens één van de weinige LCAP leveranciers met geavanceerde development mogelijkheden die in hoge mate aanpasbare mobiele apps, chatbots en gebruiksscenario’s van IoT apps ondersteunen.

Download het Gartner rapport en ontdek

  • Waarom Mendix opnieuw tot leider wordt benoemd in het Magic Quadrant for Enterprise LCAP en waarom ze het verst werden geplaatst voor “Completeness of Vision”
  • Wat de waarde van meerdere IDE’s, hoge beschikbaarheid, lage latentie en mogelijkheden voor automatisch schalen op één platform echt betekent
  • Hoe het Mendix-platform op een zinvolle manier low-code naar nieuwe domeinen brengt, zoals: data-integratie, workflowautomatisering, AI en mobiele ontwikkeling

 

Download volledig rapport

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN
ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Bakker Logistiek en Nokavision een innovatief logistiek order management systeem hebben gerealiseerd!

Bakker Logistiek, een van de grootste logistieke dienstverleners in de foodsector van Nederland, heeft in samenwerking met Nokavision Software een order management systeem ontwikkeld met behulp van het Mendix low-code platform. Dit systeem stelt Bakker Logistiek in staat om alle processtappen, van orders en warehousing tot transport en aanvullende logistieke services, efficiënt te beheren en te volgen vanuit één centraal punt.

Door deze innovatie kan Bakker Logistiek, met 7 warehouses verspreid over Nederland en België, de bevoorrading van honderden supermarkten, groothandels, distributiecentra en retailers naadloos coördineren. Het nieuwe systeem verbindt alle processtappen en gebruikers, wat leidt tot verbeterde zichtbaarheid en reactietijd bij onregelmatigheden.

Wil je meer weten over hoe Bakker Logistiek zijn applicatielandschap innoveert en moderniseert? Download het volledige klantverhaal en ontdek de details van dit inspirerende project!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen
Alle Actueel

Van Berkel Logistics gaat samenwerking aan met Nokavision

Van Berkel Logistics uit Veghel heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ‘s-Hertogenbosch een slimme logistieke customer service order management applicatie gerealiseerd op basis van het Mendix Low-Code applicatie platform. Benieuwd naar het proces en de resultaten?

 

Lees het volledige klantverhaal

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen
ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Van Berkel Logistics en Nokavision een slimme logistieke customer service order management applicatie hebben ontwikkeld!

Van Berkel Logistics is een familiebedrijf gespecialiseerd in op- en overslag en vervoer. Samen met Nokavision heeft zij een innovatieve customer service order management applicatie gerealiseerd met behulp van het Mendix low-code platform. Deze applicatie biedt een allesomvattende oplossing voor het beheren van logistieke processen. Van de transportorder en het ophalen van containers tot de levering en proof-of-delivery in zeehavens zoals Rotterdam, Antwerpen, Zeebrugge en Amsterdam.

Dankzij de nieuwe applicatie kan Van Berkel de logistieke processen van klanten efficiënt organiseren, onregelmatigheden snel signaleren en corrigerende maatregelen treffen. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en zorgt ervoor dat de juiste goederen op het juiste moment op de juiste plek aankomen.

Het project, uitgevoerd door twee Mendix-specialisten van Nokavision en twee medewerkers van Van Berkel, resulteerde in een werkende MVP binnen slechts 25 dagen. Door de geautomatiseerde verwerking van transportdocumenten via het Ephesoft AI Data Capturing platform besparen zij nu jaarlijks vele uren en kunnen zij meer orders verwerken met hetzelfde aantal medewerkers.

Benieuwd naar hoe Van Berkel Logistics met deze digitale innovatie voorop blijft lopen in de logistieke sector? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze succesvolle samenwerking!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen