ALLE OPLOSSINGEN

Customer Communications Management

Nokavision transformeert complexe organisaties met innovatieve, resultaatgerichte software platforms met Customer Communications Management.

Even van gedachten wisselen?
Claudia Zwamborn
+31 6 10 100 654 +31 6 10 100 654

Customer communications management software start hier

Vanaf 10.000 documenten. Digitaal en print
Geschikt voor alle sectoren. Al meer dan 150 klanten gingen je voor!
Gecertificeerde consultants door heel de Benelux
Speciaal ontwikkeld framework met bewezen verhoogde onderhoudbaarheid

De uitdaging: je wilt je communicatieprocessen sneller innoveren dan je systemen kunnen

Digitale Transformatie brengt nieuwe kanalen en nieuwe wensen aan aflevering, personalisering én interactiviteit.

Handmatig werk

Je hebt dure medewerkers in dienst, maar zij moeten handmatig werk doen om de processen goed te laten verlopen.

Inflexibel systeem

Je kunt niet verder groeien en snel schakelen door inflexibele, maar zeer belangrijke core-systemen.

Te langzaam

Klanten vragen om iets wat al door de markt geadopteerd is, maar niet kan worden doorgevoerd in de huidige systemen.

Business afhankelijk van IT

Voor iedere wijziging moet IT worden ingezet, waardoor zij niet toekomen aan hun eigen belangrijke taken.

Wet- en regelgeving

De omgang met klantdata moet compliant zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, maar dit kan niet met huidige software.

Data kan niet gebruikt worden

Marketing wil inspelen op nieuwe trends, maar klantdata kan niet gebruikt worden in de communicatie uitingen.

De oplossing: mobile first, online first en data effectief inzetten

Om onderscheidend te kunnen zijn moet je als bedrijf investeren in optimale klantcommunicatie. Customer Communications Management software helpt hierbij. Je werkt als het ware met één platform waarmee je alle communicatie kunt genereren en uitsturen, met real-time personalisatie. Data kan worden ingezet voor de persoonlijke reis van de klant. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle projecten zijn complex. Het ene bedrijf gebruikt de software om het facturatieproces te automatiseren, het andere bedrijf om gepersonaliseerde brochures te genereren en weer een ander bedrijf om labels en pakbonnen te maken voor het productieproces. Alle bedrijven die de software gebruiken hebben één ding met elkaar gemeen: de huidige software voldeed niet meer en daardoor kwamen ze niet verder. Laat de klant zijn eigen reis bepalen en speel hierop in.

First time right

Legal requirements

Heb je te maken met verschillende regels per land in je documenten? Wij zorgen dat je documenten niet alleen van links naar rechts lopen, maar ook van rechts naar links (arabisch). Heb je een speciale stempel nodig bij verzending, zoals verplicht is in China en Japan? Wij implementeren het. Uitrol over de hele wereld, vanuit één template.

Business Authoring

Wil je dat je medewerkers zelf nieuwe documenten kunnen aanmaken? Geen probleem! Wij zorgen dat gebruikers verschillende rechten hebben en binnen bepaalde kaders (adhoc) documenten kunnen bouwen. IT wordt ontzorgd en de business kan klanten sneller helpen.

Cloud uitrol

Wij brengen Customer Communations Management naar de cloud en integreren het met je huidige cloud strategie.

Nokavision helpt je om je klanten een stapje voor te zijn

Nokavision helpt al 20 jaar enterprise organisaties om digitaal te transformeren, door de juiste software in te zetten. Customer Communications Management software is onze core business en we hebben tientallen gecertificeerde consultants die met je meedenken en helpen met implementatie, consultancy, support en managed services.

Als kennispartij hebben wij de afgelopen jaren al meer dan 200 klanten mogen begeleiden op het gebied van CCM software. Een aantal van onze klanten is al meer dan 10 jaar klant en werkt nog steeds met hetzelfde CCM systeem doordat we werken via ons beroemde Framework.

CCM software zorgt dat je verder kunt groeien dan je zelf voor mogelijk gehouden had. Wij brengen CCM naar de cloud.

Resultaten die zorgen voor blijvende transformatie

Voor je klanten

  • Communicatie afgestemd op hun persoonlijke wensen
  • Betere hulp vanuit klantenservice
  • Altijd herkenbare huisstijl

Voor jou als bedrijf

  • Minder handmatig werk en hierdoor kosten besparen
  • Meer controle voor de business en  minder belasting voor IT
  • Minder fouten door automatisering
  • Klanten binden zich langer
  • Voldoen aan wet- en regelgevingen
  • Alle belangrijke systemen aan elkaar gekoppeld en overige systemen kun je elimineren

Situaties waarmee wij je kunnen helpen

Transactionele communicatie

We hebben allemaal documenten en communicatie die cruciaal zijn voor het goede verloop van processen, maar die op zichzelf geen verdere marketingdoeleinden hebben. Zonder deze documenten zou je bedrijf bij wijze van spreken niet bestaan. Deze transactionele documenten kunnen eenvoudig met onze software worden gemaakt en gedistribueerd.

(Interactieve) Facturen

We automatiseren het gehele facturatieproces en zorgen dat je factuur een marketingdocument wordt. Het juiste formaat, voor de juiste klant, in de juiste huisstijl, met de juiste boodschap. Digitaal of op papier.

Labels

De logistieke keten wordt geoptimaliseerd met standaarden, machineleesbare labels en EDI. Wij standaardiseren en automatiseren complexe labelprocessen en zorgen dat je voldoet aan wettelijke eisen. Ook kun je makkelijk wijzigingen doorvoeren.

Vrachtbrieven

Een vrachtbrief is een verplicht document. Wanneer de vrachtbrief niet aanwezig is in de vrachtauto ten tijde van het transport, wordt dit gezien als een economisch delict. Wij digitaliseren de vrachtbrief en zorgen dat de vrachtwagens sneller kunnen vertrekken.

Brieven

Ieder communicatiemoment is een manier om klanten aan je te binden. Wij zorgen dat je brief een vaste huisstijl heeft, maar dat de business flexibele aanpassingen kan maken, conform aan de situatie van de klant.

Telefoonrekeningen

We zorgen dat iedere klant op tijd zijn telefoonrekening ontvangt, per e-mail, of via een eigen omgeving. Rekeningen worden tijdig betaald. Daarnaast kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de rekeningen, zodat ieder contactmoment een nieuwe kans is.

Verzenddocumenten

Een juist ingevulde handelsfactuur en vrachtbrief helpen onnodige vertragingen te voorkomen. Door deze documenten geautomatiseerd te verwerken voorkom je handmatige fouten, kun je pakketten razendsnel traceren, alle zendingsgegevens digitaal opslaan en eenvoudig overzichten van de verzendactiviteiten genereren.

Verzekeringspolissen 

Verzekeringspolissen uitsturen naar je klanten via het gewenste kanaal, helemaal aangepast aan hun persoonlijke situatie. Nooit meer te laat versturen of nooit meer onveilig. Altijd in de juiste huisstijl.

Jaarnota’s 

Miljoenen gepersonaliseerde jaarnota’s moeten bij de juiste klant terechtkomen. Éen keer layout bepalen, daarna automatisch genereren met gegevens vanuit het ERP systeem en andere belangrijke systemen. Altijd op het juiste moment bij de klant.

Verbruiksoverzichten

Met onze software kunnen we verbruiksoverzichten automatisch genereren.

Prachtige marketinguitingen voor een betere Customer Experience

Naast transactionele documenten zijn er documenten, waarmee je de Customer Experience verbetert. Deze documenten hebben als doel om je klant een betere beleving te geven. Ook deze documenten kunnen met Customer Communications software worden gemaakt.

Gepersonaliseerde brochures

Waarom zou je je klant een algemene brochure sturen als je hun voorkeur al weet? Met onze software kun je in een paar klikken een gepersonaliseerde brochure versturen. O.a. eerder ingezet voor reisorganisaties en scholen.

Nieuwsbrieven en HTML e-mails

HTML e-mails versturen naar een groot aantal klanten die responsive zijn op alle apparaten en helemaal aangepast aan de juiste huisstijl? We helpen graag.

Reclameuitingen voor in winkels

Snel een nieuwe reclameuiting ophangen in de winkel als een product uitverkocht is? In grote formaten zoals A1 en groter. Onze software realiseert dat je snel kunt schakelen en ter plekke je strategie in de winkel kunt aanpassen.

Hyper-persoonlijke communicatie die altijd en overal kan worden afgeleverd

Omni-channel

Documenten via verschillende apparaten beschikbaar

Multi-language

Documenten creëren in verschillende talen en je automatisch houden aan de verschillende wet- en regelgeving per land

On-Premise, Hybride of Cloud

Verschillende mogelijkheden afhankelijk van de wensen

Multi-company

Één systeem voor meerdere bedrijven en dochterondernemingen. Eenvoudig de huisstijl aanpassen

Multi-format

Communicatie automatisch in verschillende formaten verzenden, afhankelijk van wat de klant wil

Laagdrempelige integratie

De software kan eenvoudig worden aangesloten op de huidige systemen binnen het bedrijf

Producten voor Customer Communications Management

OpenText Exstream
Nokavision is geautoriseerd reseller en gold partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.
Lees meer
Smart Communications
Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder te zetten dan de traditionele bedrijfscommunicatie. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven SmartComm voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste SmartComm partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse SmartComm experts.
Lees meer