Kennis opdoen over digitale transformatie?

Kom naar onze gratis Nokamunity events.

Je innovatieve mindset start hier

N
Kosteloos toegankelijk voor iedereen
N
4 keer per jaar een live event in een kleine groep
N
Updates en presentaties van onze experts
N
Jaarlijks één groot event

Nokamunity gebruikersgroep

Onlangs hebben wij de Nokamunity gebruikersgroep opgericht voor jou als gebruiker van onze software, met als doel kennisdeling en regelmatig contact.

Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van relevante updates en doe je kennis op waarmee je meer uit je software oplossingen haalt.

 

Kennisdeling op evenementen

Wij delen onze kennis graag door middel van trainingen of workshops, zowel online en offline.. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een klantendag waarbij we terugblikken op wat we met elkaar bereikt hebben, maar vooral vooruit kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Gedurende het jaar kun je kennis opdoen tijdens de gratis toegankelijke Nokamunity kennis sessies of ronde tafel sessies.

 

Vrijblijvend en kosteloos deelnemen

De Nokamunity bijeenkomsten zullen een aantal keer per jaar plaatsvinden op verschillende data en verschillende locaties. Deelname als Nokavision klant is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt mede bepalen welke onderwerpen in de toekomst behandeld zullen worden.

Samen weten we meer

De bijeenkomsten staan in het teken van informatieve sessies, contact met experts en andere Nokavision relaties, het behandelen van klant cases en het voeren van discussies.

Bekijk de agenda voor de komende events

Meer informatie? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.