IM as a Service

Met IM as a Service willen we jouw communicatie een flinke boost geven. Hoe? Met creatieve brainstormsessies en workshops, waar we samen toffe ideeën bedenken voor je bedrijf. Het draait allemaal om jou en wat het beste bij jouw zaak past. Nu én in de toekomst.

Maatwerk SaaS-oplossingen met een vleugje Agile magie en innovatie

Elk bedrijf is anders. Dus hebben we SaaS-oplossingen die als een maatpak voor jou aanvoelt. We zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat je zeker weet dat het (maatpak) goed zit.

Heb je een plan of strategie nodig? We staan voor je klaar. Niet alleen met slimme ideeën, maar ook met de hele uitvoering. Van het beheer van het platform tot alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Over onze aanpak gesproken, die is best speciaal. We zijn gek op de implementatie van herbruikbare bouwstenen zoals bij velen bekend in onze Framework aanpak. Maar dat is niet alles; we duiken namelijk nog dieper in deze aanpak op andere fronten. Of het nu gaat om het managen van projecten, praten met “stakeholders” of andere processen, we zorgen dat het soepel loopt met onze beproefde methodieken. En uiteraard met een vleugje Agile magie maken we het allemaal flexibel en doelgericht.

Goede communicatie is de sleutel. We willen exact weten wat jouw klanten nodig hebben en ook zorgen voor een heldere lijn tussen onze teams. Met oog voor details zoals KPI’s en een strakke aanpak van incidenten en changes, weet je zeker dat je kwaliteit krijgt.

Innovatie? Daar zijn we enorm dol op. Ons team zit vol met experts die je advies geven over de laatste trends, of het nu gaat om low-code oplossingen of samenwerking met andere systemen. Ons Credo is dan ook “Get ahead, stay ahead”!

Als kers op de taart: onze topservice zorgt ervoor dat IM as a Service altijd een succesverhaal wordt. We staan naast je, denken mee over alle details, en zorgen voor alles wat er bij onze oplossing komt kijken.

Bij ons zit je goed!

Dienstenoverzicht

Creatieve Brainstorm – Informeel
Onze aanpak omvat creatieve brainstormsessies en ideation workshops om op maat gemaakte SaaS-oplossingen te genereren die naadloos zijn geïntegreerd met de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Lees meer
Strategische Routeplanning – Informeel
Onze strategische routeplanning en business case begeleiding bieden doelgerichte ondersteuning aan jouw organisatie, inclusief communicatievraagstukken en het volledige dienstenaanbod, van de initiële business case tot dagelijks platformbeheer.
Lees meer
Bouwstenen Implementatie – Informeel
Onze implementatiestrategie, geworteld in de Framework-methodiek en ondersteund door een Agile benadering, biedt een flexibele aanpak die zowel specifieke vereisten als adaptieve uitvoering gedurende het proces integreert.
Lees meer
Doelgerichte Communicatie Analyse – Informeel
Een grondige communicatieanalyse, ondersteund door nauwgezette KPI-monitoring en een toegewijd team voor gestroomlijnde service, met focus op klanttevredenheid.
Lees meer
Innovatie en Inspiratie – Informeel
Onze dienstverlening is innovatief en gebaseerd op thought leadership, met deskundige ondersteuning voor strategische, tactische en operationele vraagstukken, inclusief kennis van de nieuwste integratiemogelijkheden.
Lees meer
Excellente Service ervaring – Informeel
Bij IMaaS staat een excellente service-ervaring centraal, met aandacht voor unieke organisatiebehoeften, flexibele 'Prepaid change allowance' opties en volledige verantwoordelijkheid voor oplossingsbeheer, inclusief jobs, scheduling en monitoring voor systeemefficiëntie en effectiviteit.
Lees meer

Partners

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Thijs Wolvers
Contact opnemen
Contact opnemen