Onze Evenementen
Training - 16 februari 2022

Opentext Exstream StoryTeller Advanced

OpenText Exstream is een oplossing voor Customer Communications Management en zorgt voor de gecentraliseerde verwerking van al uw klantcommunicatie. De oplossing biedt flexibiliteit, is beheersbaar en kan communicatie via verschillende kanalen verwerken.

Locatie

Online training

Datum
16 februari 2022 09:00 - 17:00 uur

Gevorderde training voor storyteller gebruikers

Deze StoryTeller training voor gevorderden is een vervolg op de basistraining StoryTeller. De deelnemers krijgen een korte recap van StoryTeller, gaan complexe uitdagingen voor herbruikbaarheid en via Xpath oplossen. Daarnaast wordt gefocust op dynamisch herbruikbare componenten. De cursisten gaan aan de slag met demomateriaal in StoryTeller.

Inclusief

Lunch & koffie/thee/frisdrank (bij training op locatie) en trainingsmateriaal

Zelf meenemen

Voor onze workshops hanteren wij het “bring your own device” principe en derhalve dient u zorg te dragen voor de volgende punten:

  • Workshop deelnemers hebben toegang tot een Exstream omgeving tijdens de workshops
  • Workshop deelnemers moeten data kunnen ontvangen (via extern delen als: USB/Pen Drive/Internet).

Prijs

€700,- per persoon per dag (excl. BTW)

 

Om deze training te kunnen geven, is een minimale deelname van 2 personen vereist. Bij te weinig aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de training te verzetten/annuleren.

Mocht dit gebeuren, zullen wij u hier uiteraard zo spoedig mogelijk over informeren. De training zal via een online omgeving worden verzorgd.

Ontmoet onze trainers

Gecertificeerde trainers met jarenlange ervaring.

Michiel Boerrigter
Consultant
Bas Slikboer
Consultant