Evenement - 02 november 2023
ALLE EVENEMENTEN

Digitale Disruptie in Transport & Logistiek 4.0

Op donderdag 2 november 2023 nodigen Kofax, Docspro en Nokavision u van harte uit voor een bijzonder evenement waarin de impact van de continu veranderende wereld op de transport- en logistieke sector centraal staat: Digitale Disruptie in Transport & Logistiek 4.0. Tijdens dit exclusieve evenement bespreken we samen de sleutelthema’s van deze sector en ontdekken we hoe technologische innovatie kan bijdragen aan zakelijke wendbaarheid. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: compliancy, de inzet van Artificial Intelligence (AI) en de GPT-technologie.

Locatie

Kantoor Kofax
Papendorpseweg 97
3528 BJ Utrecht

 

Datum
02 november 2023 14:00 - 18:00 uur

Een continu veranderende wereld

In een wereld die voortdurend in beweging is, moeten bedrijven in de transport- en logistieke sector zich voortdurend aanpassen aan nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Van de ene op de andere dag kunnen zich ingrijpende veranderingen voordoen. De uitdagingen van het arbeidstekort, de impact van COVID-19, wetswijzigingen, geopolitieke ontwikkelingen zoals die in Oekraïne, de opkomst van ChatGPT en andere disruptieve gebeurtenissen van de afgelopen jaren hebben ons waardevolle lessen geleerd. Maar hoe kunt u zich voorbereiden op deze voortdurend veranderende wereld? Welke tools kunnen u helpen om uw concurrenten een stap voor te blijven?

Deelname aan het evenement is de eerste stap naar het omarmen van verandering en het behouden van een voorsprong in deze dynamische sector.

Agenda
14:00 uur – Registratie en welkomstdrankje
14:30 uur – Voorwoord
14:45 uur – Digitale Disruptie in Transport & Logistiek 4.0 door Jesper Scherpenhuijsen
15:30 uur – Pauze (15 minuten)
15:45 uur – Logistieke Use case door John Peters
16:00 uur – Netwerkreceptie

Sprekers

John Peters
Business Development Director - Nokavision

Komt u 2 november ook naar het event?

Inschrijven
Inschrijven