Ephesoft voegt Box-integratie toe aan platform

Na de integratie van Box en Mendix, zit vanaf nu de Box-integratie ook standaard in Ephesoft.

Door het standaard aanbieden van deze integratie kunnen de door Ephesoft gescande en geschraapte documenten, rijk aan metadata, worden opgeslagen in de juiste map in Box.  Onderstaande video legt kort de integratie uit.

Wil je meer weten over de integratie of een demo van de software? Stuur dan gerust een mailtje naar info@nokavision.com.

Ephesoft

Ephesoft Inc. levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel on-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden. De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.

Box

Box is een secure content management en collaboration platform voor digitale processen. Sinds 2005 heeft Box al vele teams en organisaties in verschillende bedrijfstakken geholpen om hun documenten eenvoudig te delen en te beheren en samen te werken aan hun meest belangrijke informatie van overal en op elk apparaat.