OpenText en Nokavision verstevigen strategische partnership

OpenText is marktleider in Enterprise Information Management (EIM) en werkt hierbij gericht samen met enkele strategische partners. Nokavision is voor de Customer Communications Management markt al meer dan 18 jaar gecertificeerd Silver Reseller en aangewezen Support Partner.

Nu Nokavision onderdeel is van Canon Nederland, wordt de samenwerking nog intensiever. OpenText hecht veel waarde aan de kwaliteit van de oplossingen die worden geleverd aan klanten. De Framework implementatiemethodiek van Nokavision, aangevuld met de best-in-class OpenText Exstream software, is hier een uitstekend voorbeeld van.

De nieuwste versie van OpenText Exstream biedt veel mogelijkheden voor de Business User en is tevens zeer geschikt om de software in de cloud te brengen. Het Framework is hierbij bepalend voor hoge onderhoudbaarheid, snelle ontwikkeltijden en dus lagere kosten.

Met een groter team van experts kunnen Nokavision en Canon de markt nog actiever benaderen met extra services en volledige oplossingen voor Cloud, Managed Services en Support.

Ronald Kerkhof, Director Nokavision: “OpenText StreamServe en Exstream zijn voor complexe organisaties de beste keuze. Wij helpen graag om er het maximale uit te halen zodat de business de beste customer journey kan leveren.

Pieter Offers, Channel Manager OpenText: “Met het Nokavision Framework for OpenText Exstream levert Nokavision al jarenlang uitstekende toegevoegde waarde op de OpenText Exstream en StreamServe software. Het Nokavision Framework is een implementatiemethodiek die door OpenText volledig ondersteund en aanbevolen wordt.

De komende maanden zullen OpenText en Nokavision de markt uitgebreid gaan informeren over OpenText Exstream versie 16. Dit zal onder andere gebeuren op:

 

Meer weten over het partnership tussen Nokavision en OpenText?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.