OpenText benoemt Nokavision tot Gold Partner

Nokavision is vorige week door OpenText benoemd tot Gold Partner. Door diepgaande investeringen in kennis op het gebied van OpenText Exstream mag Nokavision voortaan dit predicaat dragen.
 
De benoeming tot Gold Partner kan worden toegeschreven aan de ontwikkelingen die Nokavision de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. Zo zijn er veel klanten aangesloten op Exstream versie 16 en is daarmee de ervaring van de consultants met Exstream sterk gegroeid. Het gehele Exstream team is  gecertificeerd op versie 16. Daarnaast heeft Nokavision haar trainingscapaciteiten uitgebreid met extra trainers om de kennis te delen met haar klanten.
 
Nokavision is de afgelopen jaren betrokken geweest bij verschillende Beta-programma’s. Resultaat hiervan is dat Nokavision vooroploopt met de nieuwste technieken en versies. Hierbij wordt nauw contact onderhouden met OpenText om te software te verbeteren. Door deze investeringen in kennis zorgt Nokavision dat klanten geen leergeld betalen en tijd verliezen.
 
De status van Gold Partner brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo heeft Nokavision zich nu verzekerd van intensievere samenwerking met de afdeling R&D van OpenText. Hierdoor kan er o.a. worden meegedacht over aankomende ontwikkelingen en roadmaps. Daarnaast zullen er meer gezamenlijke marketingprogramma’s worden gevoerd, waarbij er op Nokamunities gerekend mag worden op senior aanwezigheid vanuit OpenText.

Meer weten over het partnership met OpenText?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.