PACOMBI plukt vruchten van low-code platform Mendix

PACOMBI was op zoek naar een oplossing om de drukte rond de 11 magazijnen te verlagen. Met het Supply Chain Portaal, gebouwd door Nokavision in Mendix, kan PACOMBI de logistieke werkzaamheden beter plannen, is er minder tijdsverlies en zijn chauffeurs sneller weer op weg naar de volgende klant.

Guus, Logistiek Manager a.i. bij PACOMBI: “Paardekooper kan de logistieke werkzaamheden veel beter plannen en chauffeurs hoeven nagenoeg niet meer te wachten en zijn sneller weer op weg naar de volgende klant. Een win-win voor iedereen”.

John, Relatie Manager voor PACOMBI bij Nokavision: “De wereld verandert snel! Bedrijven zijn op zoek naar oplossingen die zich snel laten aanpassen. Door onze kennis van bedrijfsprocessen te combineren met Rapid Application Development zijn we samen met onze klanten in staat hun innovatieplannen tot wel 10 x sneller, beter en goedkoper te concretiseren”.

Na een evaluatie van de verschillende alternatieven en een proof-of-concept, heeft PACOMBI gekozen voor Nokavision in combinatie met high-speed applicatie platform van Mendix.

Bert, CFO bij PACOMBI: “Nokavision heeft veel deskundigheid op het gebied van logistieke processen getoond zowel tijdens de demo, voorbesprekingen als tijdens de ontwikkeling van onze gewenste supply chain oplossing. Dankzij hun expertise en ideeën, gecombineerd met het toekomst gerichte platform van Mendix, is de proof-of-concept heel positief ontvangen en succesvol verlopen en hebben wij kort daarna besloten met Nokavision in zee te gaan”.

Bekijk hier de volledige case >

Meer informatie? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.