Nokavision met Tap & Pay App op virtuele Mendix World

Vanwege COVID-19 werd Mendix World 2020 in Ahoy geannuleerd en heeft Mendix het grootste low-code event omgetoverd tot een digitaal event. Op 1 september kan je online deelnemen aan sessies die zijn onderverdeeld in drie hoofdonderdelen:

  1. Lead The Way
  2. Discover What’s Possible
  3. Build the Future
 

Live sessies

Kijk vooral naar de Executive Opening Keynote van CEO Derek Roos en CTO Johan de Haan om 14:00 uur! In de categorie “Lead the Way” staan sessies die bedrijven ondersteunen in het inrichten en volwassen maken van hun low-code, agile projectportfolio. In de categorie “Discover Whats Possible” vertellen klanten over hun succesvolle projecten met het Mendix Low-code platform. Ook de sessie van Hutten i.s.m. Nokavision mag je hier natuurlijk niet missen. In nog geen 9 maanden tijd werd de geavanceerde Native Mobile App Tap & Pay hebben gebouwd in de Mendix 8 release die pas vorig jaar tijdens Mendix World 2019 geannonceerd is geweest.

De Hutten Tap & Pay App kent drie belangrijke innovaties. Het op elke catering locatie aansturen van 200 Electronic Shelf Labels (ESL’s) met real-time prijs en productinformatie. Het contactloos kunnen tappen van deze ESL’s (producten) en de flexibele betaalopties zoals in App en de self service check-out via fast lanes met onbemande pin terminals van CCV. De titel van deze sessie isPrioritizing Customer Engagement and Retention with Hutten and Nokavision”. Mis hem niet. In de categorie “Build the Future” staan sessies op de agenda die zijn gericht op de Mendix ontwikkelaars. Denk hierbij aan sessies gericht op Native Mobile development en UI/UX design, het mooier maken van applicaties en mobiele apps.

Nokavision wenst je veel kijkplezier en inspiratie toe. Mocht je na Mendix World 2020 zelf een app-idee hebben en de digitalisering van processen willen versnellen? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Via deze link kan je alvast een afspraak inplannen op een datum en tijdstip dat het jou schikt.

Heb je je nog niet ingeschreven voor Mendix World 2020, schrijf je dan hier in.

Meer weten over wat Nokavision doet met Mendix?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.