10 keer sneller applicaties on top of SAP door samenwerking met Mendix

Mendix en SAP annonceren samenwerking waardoor u 6 tot 10 keer sneller applicaties on top of SAP kunt realiseren.

Dankzij de samenwerking SAP + Mendix en de expertise van Nokavision kunt u nu sneller innoveren en bedrijfsprocessen nog efficiënter met andere services combineren en transformeren.    

September 16, 2017 – Onze partner Mendix en SAP hebben vandaag tijdens de SAP TechEd in Las Vegas hun samenwerking aangekondigd. Dat is goed nieuws voor onze Nokavision klanten die SAP software gebruiken. Als geen ander weten wij de kracht van SAP te gebruiken in combinatie met ons portfolio aan SAP gecertificeerde oplossingen zoals: Customer Communication Management (CCM), Enterprise Content Management (ECM) en nu dus ook het Rapid Application Design (RAD) platform van Mendix.

Neem contact met ons op als je:

  • wil weten wat de combinatie van beide platformen voor de organisatie kan betekenen;
  • een presentatie of demo wenst;
  • een business case heeft liggen met ROI die nu dankzij Mendix snel en met minder resources kan worden gerealiseerd;
  • een innovatief idee heeft en hiervoor een prototype wilt laten bouwen;
  • wilt weten welke andere toepassingen wij op basis van Mendix en SAP, Microsoft Dynamics, Unit 4 Agresso, Exact of één van de andere ERP systemen hebben gerealiseerd;
  • SAP wilt combineren met Mendix en OpenText CMM, BOX ECM waarvoor wij standaard Mendix Connectoren hebben ontwikkeld ;
  • als je gewoon even wilt klankborden.

In november organiseren wij een speciale Nokamunity over de combinatie SAP en en de andere mogelijke combinaties met OpenText (StreamServe) software voor CCM en BOX voor ECM.

Dat SAP nu ook het Mendix platform heeft omarmt toont aan dat we als Nokavision Software met Mendix de juiste keuze hebben gemaakt. Dankzij de samenwerking en het vele werk van de voorbij maanden door beide R&D afdelingen is het Mendix platform verrijkt met meer dan 20 SAP componenten die direct te gebruiken zijn voor je innovatieve applicatie wensen en B2B of B2C processen on top of jeSAP back end software en/of SAP Cloud Platform.  De samenwerking garandeert een naadloze integratie en doorontwikkeling die je SAP investering nog toekomstbestendiger maken.

Het volledige persbericht is hier te lezen.