Hutten Order Management App gebouwd in Mendix

In samenwerking met Hutten heeft Nokavision de Order Management App gebouwd. Deze app is gebouwd in het low-code platform Mendix, waarmee het mogelijk is om 6 tot 10 keer sneller op maat, dynamisch en procesgedreven applicaties te realiseren.

Ralph, IT Manager bij Hutten: “Dankzij Low-Code merken gebruikers dat wensen of wijzigingen binnen enkele uren al live beschikbaar zijn, zo snel is doorontwikkeling nu.”

John, Relatie Manager voor Hutten bij Nokavision: “Hutten was op zoek naar een flexibele en toekomstbestendige oplossing voor innovatie van de Hutten specifieke bedrijfsprocessen en toepassingen. Wij hebben die vraag ingevuld met het advies een bedrijfsbreed low-code platform op te nemen in het IT-Landschap”.

Een proof-of-concept toonde aan dat alle ingrediënten aanwezig waren voor het succesvol uitrollen van zowel het proces van maaltijdbeheer als de aanvullende Portal en App toepassingen. Zowel Hutten zelf als haar klanten en leveranciers kunnen aansluiten op deze nieuwe applicatie. De Order Management App maakt het mogelijk om bestellingen digitaal via de tablet op te nemen en deze, voorzien van alle specifieke eetwensen, door te sturen naar de keukens van Hutten. De app is bovendien makkelijk en snel uit te rollen naar andere klanten van de cateraar.

Sytze, Lead Consultant bij Nokavision: “Hutten heeft expliciet gekozen voor low code om meer op te kunnen leveren met minder. De snelle oplevering van deze applicatie was mogelijk dankzij een intensieve gezamenlijke ontwikkeling van Hutten en Nokavision.”

Bekijk hier de volledige case >

Meer informatie? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.