Heeft jouw bedrijf al zo’n gave afstandsbediening?

John Peters | Leestijd: 1 minuut

De mobiele app is de nieuwe afstandsbediening, de rode loper naar je bedrijf. Onderzoek wijst uit dat >93.4 % van de bedrijven dit jaar één of meerdere Apps heeft of gaat ontwikkelen.

De tijd dat mobiele apps uitsluitend bestemd waren voor wereldwijde bedrijven is al lang voorbij. We zien nu dat de vraag naar efficiënte en gebruikersvriendelijke apps zowel komt vanuit grote als middelgrote bedrijven.

De verwachting is dat deze bedrijven straks minimaal 3 of meer apps inzetten. Deze apps gaan een centrale rol spelen om op elk gewenst moment in contact te treden met diensten en services van het bedrijf.

Daar waar vroeger de interne bedrijfsprocessen zich vooral afspeelden achter dikke muren, verwachten klanten, leveranciers en medewerkers dat ze 24/7 contact kunnen maken. Denk hierbij aan apps die ervoor zorgen dat diensten, producten en services van je bedrijf constant zichtbaar, up-to-date en benaderbaar zijn. De inzet ervan levert naast een nuttig marketingkanaal en bijdrage aan de klanttevredenheid veel efficiency op omdat elk type gebruiker op elk gewenst moment een transactie in gang kan zetten, kan afronden en gegevens kan aanleveren of wijzigen.

Dit verhoogt de klanttevredenheid en bespaart zowel in- als extern tijd. De bedrijfsmatige apps die we de afgelopen periode hebben gebouwd verdienen zichzelf terug. Enerzijds door efficiëntere inrichting van de bedrijfsprocessen en anderzijds door de extra omzet die de aanschaf van deze nieuwe afstandsbediening oplevert.

Meer weten over de voordelen van bedrijfsmatige apps? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.