De Verspillingsfabriek lanceert Heel Veel Soeps

De Verspillingsfabriek lanceert Heel Veel Soeps, een webshop gemaakt door Nokavision en Hutten in Mendix. Het concept is simpel: je koopt 6 zakken soep waarvan er één wordt gedoneerd aan de Voedselbank.
 
 
 
Na de eerder gerealiseerde Tap & Pay app wilde Hutten een webshop realiseren voor een project van de Verspillingsfabriek genaamd Heel Veel Soeps. De webshop van Heel Veel Soeps is in korte tijd door Nokavision en Hutten met behulp van low-code app platform Mendix gemaakt. Online bestellingen kunnen dankzij een integratie met betalingsmethode iDeal eenvoudig worden afgerekend. Een mooi project met een nobel doel.
 
Over Heel Veel Soeps
In deze roerige tijden kun je, door een Heel Veel Soeps-pakket te bestellen, jouw vrienden, familie en dierbaren verblijden. En dat is niet alles. Je helpt boeren aan een afzetmarkt én een eerlijke prijs voor hun goede groenten, om zo verspilling tegen te gaan. Daarnaast zorg je ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk blijven in De Verspillingsfabriek, waar de soepen gemaakt worden. Heel Veel Soeps dus!
 
Bestel hier een Heel Veel Soeps-pakket voor een speciaal iemand (of voor jezelf natuurlijk).

Meer weten over Heel Veel Soeps of de Hutten Tap & Pay app?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.