Steun Patrick Schouwenaar met zijn Alpe D’HuZes actie!

Patrick Schouwenaar van Nokavision-klant ITS gaat begin juni met Team Strong Together een week naar Frankrijk om 4x de Alpe d’Huez te beklimmen voor stichting Alpe D’HuZes.

Nokavision steunt Patrick om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Wij willen deze actie dan ook graag onder de aandacht brengen bij de Nokavision-community.

Doneer hier!

Waarom gaat Patrick de Alpe d’Huez bedwingen?

“Vele vrijwilligers zijn mij voorgegaan om er voor te zorgen dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek om kanker te genezen, hierdoor zijn er reeds diverse medicaties beschikbaar. In mijn naaste omgeving hebben daardoor diverse mensen tot nu toe kanker kunnen overleven.

 

Helaas hebben ook in mijn omgeving nog steeds mensen kanker, en zijn er aan overleden. Het mag en kan niet zo zijn dat onderzoeksgeld zou verminderen, zolang er nog steeds vormen zijn waarvoor geen juiste medicatie beschikbaar is.

 

Daarom wil ik 4 keer de Alpe d’Huez bedwingen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek zodat andere vormen ook genezen kunnen worden.

 

Team Strong Together, dat bestaat uit in totaal 4 leden die alle vier keer naar boven gaan! Opgeven is geen optie, uiteindelijk moet kanker geen dodelijke ziekte meer zijn!!!! Daar is dus veel geld voor nodig en daar wil ik, en wij als team onze bijdrage aan leveren.

 

Dat doen we door mensen uit onze omgeving en bedrijven, zoals u, te vragen ons te sponseren, maar dat doen we zeker ook door het organiseren van allerlei acties.

 

Steun mij om dit te verwezenlijken.

 

Mijn doel is om de Alpe d’Huez 4 x te beklimmen, dat is dus de sportieve uitdagen waarbij opgeven geen optie is!

 

We gaan begin juni een week naar Frankrijk en ik wil benadrukken dat we alles zelf betalen: de reis- en verblijfskosten zijn dus voor eigen rekening.

 

Tot op de allerlaatste cent gaat dit geld naar de actie en ook de stichting Alpe D’HuZes gebruikt elke cent waarvoor het bedoeld is, er blijft niets, maar dan ook helemaal niets aan de strijkstok hangen!

 

Groet,

Patrick Schouwenaar”