Nokavision genomineerd voor Dutch IT Channel Award

Nokavision is met de Tap & Pay App voor Hutten genomineerd voor een Dutch IT Channel Award in categorie ‘IoT Innovator of the year’. De app is gebouwd in low-code app platform Mendix.

Het betreft een award voor de leverancier die een unieke en innovatieve IoT-oplossing heeft geleverd. De jury beoordeelt welke leverancier zijn klanten heeft geholpen met een unieke Internet of Things-oplossing, eventueel in samenwerking met andere IT-leveranciers en IT-dienstverleners (co-creatie).

De native mobile app maakt het bezoek aan een bedrijfsrestaurant van cateraar Hutten een stuk makkelijker. Op de app ziet de restaurantbezoeker direct het menu van de dag, zijn bestelhistorie en bijvoorbeeld campagnes, zoals combi-deals. Tap & Pay maakt gebruik van op IoT-gebaseerde Electronic Shelf Labels, een soort kaartjes die bij alle producten staan en die de bezoeker kan ‘tappen’ als hij ze wil hebben. Ook betalen gaat volledig mobiel, via Payconiq en via het aansturen vanuit de app van onbemande pin terminals.

Stemmen kan via deze link: https://dutchitawards.nl/stemmen

Meer weten over de Hutten Tap & Pay App?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.