Alle Actueel

Smart Communications erkend als leider in CCM door Aspire!

01 aug, 2022 4.5MinBlog

Londen en New York – dinsdag 26 juli 2022 – Smart CommunicationsTM, een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven om zinvollere klantgesprekken aan te gaan, heeft vandaag aangekondigd dat het is gerangschikt als leider met de hoogste score in het Aspire Leaderboard 2022 voor Vendor Hosted SaaS CCM. Naast zijn leidende positie in deze categorie, werd het bedrijf ook gepositioneerd als leider in het Aspire Leaderboard voor AnyPrem CCM Software en Communications Experience Platform (CXP) categorieën.

Dit is het vijfde jaar dat dit zeer gerespecteerde onafhankelijke analist- en adviesbureau van CCM en CXM Smart Communications heeft uitgeroepen tot leider in customer communications management (CCM). De leidende positie en uitstekende strategiescore van Smart Communications werd bepaald door Aspire’s analyse van de sterke punten van de oplossing, strategische visie en wereldwijde groei van het bedrijf.

“Naarmate bedrijven hun digitale strategieën blijven ontwikkelen, heeft Aspire de stijgende populariteit voor cloud CCM-oplossingen gedocumenteerd vanwege hun intrinsieke en groeiende bedrijfswaarde”, zegt Kaspar Roos, oprichter en CEO van Aspire. “Smart Communications biedt een moderne en bewezen cloudoplossing die verder wordt ontwikkeld in lijn met de richting van de markt. Daarom geloven we dat Smart Communications goed gepositioneerd is voor de toekomst.”

In het bijzonder merkte Aspire het volgende op als de belangrijkste productkenmerken van Smart Communications:

  • Het Conversation Cloud  TM-platform stelt bedrijven in staat om tweerichtingsinteracties over meerdere kanalen te orkestreren om de klantervaring te optimaliseren
  • Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, SmartCOMMTM,  is een 100% cloudgebaseerde, digital-first CCM-oplossing (geschikt voor zowel eigen datacenters als aws) die zakelijke gebruikers helpt gepersonaliseerde, ad hoc of batchcommunicatie op schaal te leveren
  • SmartIQTM biedt geavanceerde, cloudgebaseerde formulier- en procesautomatiseringsmogelijkheden waarmee bedrijven traditionele, eenzijdige formulieren kunnen ombouwen tot adaptieve, begeleide interviews met behulp van een low-code drag-and-drop-interface die responsief is op elk apparaat
  • Een uitgebreid API-integratieframework, inclusief integraties met Salesforce, MuleSoft’s Anypoint Exchange, Duck Creek, OneSpan, Pega, Guidewire Cloud, Avaloq en DocuSign, om snelle integratie met andere enterprise CX-applicaties mogelijk te maken, evenals integratie met journey management tools voor journey orchestration
  • Migration Studio maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) om legacy-documenten en concurrerende applicaties om te zetten in het SmartCOMM-product
  • Versioned Engine biedt SmartCOMM-klanten de mogelijkheid om te kiezen wanneer en hoe ze upgraden naar nieuwere engineversies van het SaaS-platform – naast de mogelijkheid om meerdere versies voor verschillende use cases tegelijkertijd uit te voeren
  • Conversation History houdt bij “wat, wanneer en hoe” -communicatie is verzonden, evenals alle gerelateerde acties die zijn ondernomen voor het intelligent benutten en creëren van gepersonaliseerde toekomstige interacties

“De Aspire Leaderboard-validatie is bijzonder bevredigend omdat het onze overtuiging onderstreept dat bedrijven die zich richten op uitzonderlijke klantervaringen het cruciale belang erkennen van het leveren van gepersonaliseerde klantgesprekken. Tweerichtingsgesprekken in twee richtingen, interactieve, omni-channel gesprekken zijn afhankelijk van innovatieve technologische oplossingen die alleen kunnen worden geleverd door volwassen cloudaanbiedingen zoals de onze”, aldus James Brown, CEO van Smart Communications.

“De toekomst ligt in de cloud en we zijn er trots op dat we opnieuw worden erkend als de duidelijke leider om bedrijven te helpen hun CX-doelen te bereiken en te overtreffen.”

Het 2022 Aspire CCM-CXM Leaderboard is hier te bekijken.

Bron: Smart CommunicationsTM

Meer actueel

Jun 16, 2024

Blog

Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS
In het persbericht over het Nokavision partnership met Workato kwam het Magic Quadrant van iPaaS al ter sprake. Analisten van Gartner erkennen Workato ook in 2024 als visionair leider. Als partner van Workato zijn we niet alleen enthousiast over deze prestatie - we zijn ook enthousiast over wat deze erkenning voor Nokavision klanten betekent. Maar wat is Gartners Magic Quadrant eigenlijk? En waarom steekt Workato er met kop en schouders bovenuit?.
Lees meer
Lees meer over Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS

Mei 27, 2024

Blog

Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation
Nokavision's Tim Tuhehay developed a custom Workato connector for SmartCOMM. This connector is not just a tool; it's a breakthrough. It encapsulates all the necessary actions for managing jobs, spools, and bundles within Workato's innovative framework of recipes..
Lees meer
Lees meer over Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation

Mei 14, 2024

Persbericht

Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato
Nokavision, toonaangevend in het begeleiden van digitale transformaties door technologische innovatie, kondigt met trots een nieuw partnership aan met Workato, de vooruitstrevende leider op het gebied van integratie en bedrijfsautomatisering. Het Workato platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken..
Lees meer
Lees meer over Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato

Apr 30, 2024

Persbericht

Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk
Als Nokavision zijn we al jaren een betrouwbare, bewezen partner op gebied van Information Management oplossingen. Wij zijn als dochteronderneming onderdeel van de Canon Group net als Docspro, IRIS Nederland en IRIS IMS. Vanaf vandaag zullen wij en de andere dochterondernemingen gaan opereren onder de de vlag van Canon Information Management Solutions. .
Lees meer
Lees meer over Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Ralph van Beek. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek

Apr 3, 2024

Blog

Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt

Mrt 11, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Nick Neggers. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers

Jan 29, 2024

Blog

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over ‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’

Jan 21, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega's Mischa Roubos en Christiaan de Hoop. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Claudia Zwamborn
CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN