ALLE ACTUEEL

Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato

14 mei, 2024 6MinPersbericht

Nokavision, toonaangevend in het begeleiden van digitale transformaties door technologische innovatie, kondigt met trots een nieuw partnership aan met Workato, de vooruitstrevende leider op het gebied van integratie en bedrijfsautomatisering. Het Workato platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken.

Workato’s platform is uitzonderlijk in haar soort vanwege de snelheid waarmee door eindgebruikers automatiseringen kunnen worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Daarnaast is het platform gebruiksvriendelijk en vereist minimale technische kennis, wat het ideaal maakt voor zowel IT-professionals als business gebruikers. Met toegang tot uitgebreide bibliotheken van connectoren en best-practices kunnen bedrijfsprocessen eenvoudig worden geoptimaliseerd. Workato is onlangs door de analisten van Gartner erkend als leider in het Magic Quadrant van iPaaS (integration platform as a service).

“In de complexe omgevingen van vandaag hebben onze klanten behoefte aan naadloze integratie van al hun systemen, applicaties en processen. Onze gekwalificeerde consultants zijn daarom toegewijd aan het bieden van volledige projectondersteuning, van begin tot eind, en verzekeren een gestroomlijnde oplossing die onafhankelijk is van externe partijen. Wij streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is voor hun bedrijf.” – John Peters, BD Director Low-Code Innovation Team.

Wat brengt Workato?

Het partnerschap met het low-code/no-code integratie en automatiseringsplatform van Workato stelt klanten van Nokavision in staat om hun digitale en moderniseringsstrategieën sneller en kosteneffectiever te implementeren. Dit leidt tot een aanzienlijke verbetering van de return on investment en operationele efficiëntie. Door Workato’s iPaaS- mogelijkheden te combineren met low-code applicatieontwikkeling en CXM-platformen, maakt Nokavision het mogelijk voor haar klanten om adequaat en flexibel in te spelen op veranderingen in de markt. Met Workato zorgt Nokavision ervoor dat gegevens uit diverse bronnen en applicaties automatisch worden verwerkt en naadloos worden geïntegreerd, wat resulteert in verhoogde operationele efficiëntie.

Strategische waarde voor Nokavision

Nokavision zet zich in om haar klanten te voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen. Dit partnership met Workato versterkt haar leidende positie in de markt en onderstreept de toewijding aan het bieden van innovatieve oplossingen die écht iets toevoegen. Als onderdeel van de missie om continu van toegevoegde waarde voor haar klanten te zijn, brengt de samenwerking met Workato een uitbreiding van haar dienstverlening met zich mee. De integratie met Workato stelt Nokavision in staat om verder te gaan dan het bieden van op zichzelf staande oplossingen; het stelt haar in staat om strategisch met haar klanten mee te denken over hun digitale transformaties. Dit maakt Workato de kern van het Nokavision totaalportfolio, die niet alleen het aanbod samenbrengt, maar ook naadloos integreert met de bestaande systemen van haar klanten, zowel in de cloud als on-premise. Hierdoor kan Nokavision zich focussen op het bieden van procesgerichte oplossingen die een hoge meerwaarde leveren.

Meer info?

Voor meer informatie over hoe deze nieuwe samenwerking jouw bedrijf kan transformeren, bezoek de product pagina of neem contact op.

Contact opnemen

 

Over Nokavision

Nokavision, onderdeel van Canon Information Management Solutions, is een bewezen, betrouwbare partner voor Information Management, bestaande uit een Benelux-netwerk van experts die diensten leveren op basis van low-code / no-code software verrijkt met AI, met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen, systeemintegratie, documentbeheer en informatiemanagement behoeften. Een team van meer dan 200 specialisten en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Information Management Solutions en Services. In heel Europa maken meer dan 2.700 klanten gebruik van de verschillende oplossingen voor de automatisering van complexe bedrijfsprocessen.