ALLE ACTUEEL

Even voorstellen onze nieuwe collega's Chris en Demy

25 jan, 2023 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een dubbele kennismaking met 2 nieuwe collega’s: Demy van de Ven en Chris Botha. Beide gestart in januari als CCM Consultant. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze?

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Chris Botha en ik ben 34 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en woon nu 6 jaar in Nederland. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, golfen en elke andere sport in het algemeen.

Mijn naam is Demy van de Ven en ik ben 30 jaar. Ik woon in Oss samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd rijd ik motor, ga ik een stuk mountainbiken en vind je mij op de tennisbaan. In het weekend drink ik graag een speciaal biertje en spreek ik af met vrienden.

Wat doe je bij Nokavision

Chris: Ik werk bij Nokavision als OpenText Exstream Consultant in het CCM team. Ik heb enkele jaren ervaring met het werken voor OpenText. Maar de aanpak van Nokavision is de juiste, en ik werk hard om de Nokavision manier te leren…

Demy: Bij Nokavision ga ik het CCM team versterken als CCM Consultant. Voornamelijk zullen mijn werkzaamheden in het begin gericht zijn op document development.

Wat voor collega ben jij?

Chris: Ik ben altijd nieuwsgierig, wil meer leren en de beste manier vinden om dingen te doen. Ik deel mijn kennis graag met mijn collega’s en werk graag aan problemen.

Demy: Als collega ben ik altijd erg loyaal en behulpzaam. Daarnaast ben ik een gezellige collega die op zijn tijd graag een praatje maakt.

Heb je een levensmotto?

Chris: What doesn’t kill you makes you stronger!

Demy: Ik heb niet perse een levensmotto maar probeer altijd alles positief te bekijken. Hiermee vind ik ook dat je jezelf niet gek moet laten maken door wat andere vinden en je moet doen wat voor jezelf het beste voelt.

Waar krijg jij energie van?

Chris: Mijn favoriete muziek opzetten en werken aan een uitdaging.

Demy: Ik krijg energie van dingen die lukken. Zowel privé als zakelijk. Als ik bijvoorbeeld thuis met een klusje voor mijn huis bezig ben, krijg ik veel energie als het uiteindelijk af is en gelukt is hoe ik het voor ogen had. Dit geldt ook voor mijn werk, als ik met een project bezig ben en aan het puzzelen ben krijg ik energie als het gelukt is zoals ik voor ogen had.

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.