ALLE ACTUEEL

Even voorstellen onze nieuwe collega's Michael en Mariusz

09 nov, 2022 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een dubbele kennismaking met 2 nieuwe collega’s: Mariusz Blautzik en Michael Crijns. Beide gestart in november als Mendix Developer. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze?

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Michael Crijns. Ik ben 32 jaar. In mei ben ik afgestudeerd als Interaction Designer aan de HAN in Arnhem. Hierbij heb ik de focus gehad op UX-design. Mijn hobby’s zijn: muziek maken, motorrijden en surfen of lekker in de outdoor zijn. Overigens heb ik gewoon veel affiniteit met het thema sport en actief bezig zijn.

Hallo, mijn naam is Mariusz Blautzik. Ik ben 31 jaar en reeds afgestudeerd aan de HAN University of Applied Sciences. Ik woon in Cuijk en houd van uitgaan en gamen. Vaak bezoek ik hardstyle festivals. Daarnaast beoefen ik 2 x per week thaiboksen.

Wat doe je bij Nokavision

Michael: Bij Nokavision ga ik het Mendix-team versterken. Ik start als Low-Code Developer en wil doorgroeien als consultant. Het lijkt mij ook leuk om meer met UX-Development te doen en zo mijn CSS-kennis uit te breiden

Mariusz: Ik ben begonnen als Mendix Developer en momenteel volg ik diverse Mendix-trainingen. In mijn eerste week heb ik het Mendix Rapid Developer certificaat behaald. Nu volg ik de Intermediate training.

Wat voor collega ben jij?

Michael: Ik ben een loyaal persoon die altijd klaar staat voor collega’s wanneer zij hulp nodig hebben. Ik probeer mijn collega’s zo goed mogelijk uit te leggen en neem hen mee in het proces zodat zij het in de toekomst begrijpen.

Mariusz: Ik ben een gezellige collega die graag andere helpt en nieuwe uitdagingen aangaat. Ik sta altijd open voor feedback en krijg energie van vooruitgang.

Heb je een levensmotto?

Michael: Jazeker, ik heb zelfs een eigen quote. Het is namelijk: “Zoek naar de antwoorden die niet op papier zijn geschreven”. Oftewel, kijk verder dan je neus lang is. Probeer andere invalshoeken te bekijken om achter een antwoord te komen.

Mariusz: Mijn levensmotto luidt “Geloof dat je het kan en je bent al op de helft”, aldus Theodore Roosevelt. Een aantal jaar geleden werkte ik als heftruckchauffeur. Ik besefte dat dit niet mijn droombaan was. Daarom ben ik zonder enige voorkennis de HBO ICT-opleiding gaan volgen en heb deze met succes afgerond.

Waar krijg jij energie van?

Michael: Als er iets gecreëerd wordt in een project waarmee de klant ook echt geholpen wordt. Dat er verschillende mogelijkheden bekeken kunnen worden en dat er een beslissing op basis van resultaten genomen wordt waardoor de beste beslissing genomen kan worden.

Mariusz: Ik krijg energie van een goed ontbijt en van nieuwe dingen leren. Ik vind het leuk om kennis op te doen en deze vervolgens toe te passen in mijn projecten.

 

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.