ALLE ACTUEEL

Even voorstellen onze nieuwe collega's Christiaan en Mischa

21 jan, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega’s Christiaan de Hoop en Mischa Roubos. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn deze heren?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Christiaan: Hallo, ik ben Christiaan de Hoop, 43 jaar oud en woonachtig in Apeldoorn. Als ik niet aan het werk ben, maak ik graag een wandeling of fiets ik door de bossen rondom Apeldoorn. Voor een vakantie in Scandinavië mag je me ook altijd wakker maken. Of met andere woorden: ik ben dol op natuur. Op een druilerige herfstavond kijk ik het liefst een goede film of crime-serie, speel ik een computerspel of los ik een sudoku op.

Mischa: Met veel enthousiasme wil ik mezelf hierbij voorstellen. Mijn naam is Mischa Roubos en ik ben 52 jaar. Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Breda. Tennis is mijn grote passie en speel ik inmiddels al 46 jaar. In het verleden ben ik ook fulltime tennistrainer en coach geweest. Daarnaast ben ik ook groot fan van Marvel films en Starwars en ook zeker Formule 1. Ik ben een sales gericht en service/dienstverlenend persoon die graag verbinding maakt.

Wat doe je bij Nokavision?

Christiaan: In 2004 ben ik begonnen in de IT en ik werk inmiddels ruim 10 jaar met de OpenText Streamserve en tegenwoordig Exstream software. Ik help onze klant om in het Exstream Framework van Nokavision de techniek en de inhoud op elkaar af te stemmen.

Mischa: In april 2023 ben ik bij Canon Nederland gestart als business development representative (BDR) CCM/CXM IM. Deze rol als BDR noem ik voor mezelf altijd als verbinder. Ga per 1 januari officieel starten voor Canon. Nu mag ik ook voor Nokavision met dezelfde rol als Verbinder gaan starten.

Waar krijg jij energie van?

Christiaan: In het werk hou ik wel van een goede uitdaging. Om binnen een complexe omgeving eenvoudige en stabiele oplossingen te vinden die makkelijk te onderhouden zijn. Of het nou om een factuur, een pensioenoverzicht of een welkomstbericht gaat, elke communicatie heeft zijn eigen uitdagingen.

Mischa: Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met collega’s en hoop samen veel mooie salesresultaten weg te zetten. We gaan er een mooi jaar van maken!

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.