ALLE ACTUEEL

Even voorstellen onze nieuwe collega Theo

16 nov, 2023 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Theo Fiks. Gestart als CCM consultant. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij?

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Dag ik ben Theo, 53 jaar en heb -na jarenlang als gespecialiseerd verpleegkundige op de Intensive Care gewerkt te hebben- ervoor gekozen een overstap naar de IT te maken. Dingen die ik leuk vind om te doen: muziek maken, meerdaagse hike in de natuur, er op uit gaan, mezelf uitdagen, koffie drinken daar waar ze een goede cappuccino kunnen maken.

Wat doe je bij Nokavision

Op dit moment volg ik bij Nokavision OpenText Exstream trainingen zodat ik als gecertificeerd CCM Consultant ingezet kan worden om klanten te helpen bij het stroomlijnen van de productie van bedrijfs(kritische)documenten.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een loyale, nieuwsgierige detaillist die de lat doorgaans hoog legt. Ik vind het leuk om doelgericht samen te werken en van anderen te leren.

Waar krijg jij energie van?

Het moment waarop je ontdekt hoe iets in elkaar zit; het kwartje dat valt.

 

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.