ALLE ACTUEEL

Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek

09 apr, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Ralph van Beek. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij verder?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

“Mijn naam is Ralph van Beek, ik ben 37 jaar en woon in Ingen. Ik woon daar samen met mijn vrouw en dochter lekker aan het water.

Ik heb altijd actieve beroepen gedaan zoals: Marinier, politieagent en ik heb in de bouw gewerkt (6jaar). Sinds 2022 heb ik de carrière switch richting de ICT gemaakt. Naast werk blijf ik nog steeds actief in de sportschool en met golf. En als de kans zich voordoet dan ga ik ook graag snowboarden. Soms speel ik nog wel eens een voetbalwedstrijdje mee bij mijn oude voetbalclub.

Naast sporten vind ik het ook leuk om met mijn gezin leuke uitstapjes de natuur in te doen, gezellig met vrienden klaverjassen en een biertje drinken en ter ontspanning speel ik af en toe een computerspelletje.”

Wat doe je bij Nokavision?

“Op dit moment doorloop ik de OpenText Exstream training zodat ik daarna aan de slag kan als CCM Consultant.”

Wat voor collega ben jij?

“Ik ben een gezellige, vriendelijke en hard werkende collega die het leuk vindt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben leergierig en kijk er naar uit van mijn mede collega’s de fijne kneepjes van het vak te kunnen leren.”

Waar krijg jij energie van?

“Ik krijg energie van iets tastbaars creëren en problemen oplossen. Ook is het fijn om een goede groep collega’s om je heen te hebben waarmee je kan sparren over het werk en samen tot goede oplossingen te komen.”

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.