ALLE ACTUEEL

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz

09 apr, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij verder?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

“Ik ben Mesut Ilgeroz, 26 jaar oud en ik noem het mooie Nijmegen mijn thuis. Mijn passie voor IT kreeg ik met de paplepel ingegoten dankzij mijn vader, die eveneens in dezelfde branche werkzaam is. Op mijn veertiende zette ik mijn eerste PC in elkaar, en op mijn vijftiende begon ik met programmeren. Sindsdien heb ik mijn kennis en ervaring in verschillende aspecten van het vakgebied uitgebreid en verdiept.

Buiten mijn werk in de IT vind ik het fantastisch om te gamen en ben ik een groot fan van comic books. Maar ik ben ook iemand die kan genieten van een ontspannen middag op een terras omringd door vrienden.”

Wat doe je bij Nokavision?

“Ik ga aan de slag als Mendix Developer, waarbij ik zal ondersteunen bij projecten. Hiervoor zal ik natuurlijk wel eerst een aantal certificaten moeten behalen, maar daar heb ik het volste vertrouwen in!”

Wat voor collega ben jij?

“De beste beschrijving van mij als collega zou energiek, flexibel en een teamspeler zijn. ”

Waar krijg jij energie van?

“Wat mij echt energie geeft is het moment waarop ik iets nieuws leer binnen de IT-wereld. Of het nu gaat om het ontdekken van een nieuwe programmeertaal, het vinden van een slimme oplossing voor een technisch probleem, of het leren van een nieuwe technologie, het gevoel van vooruitgang en groei dat dit met zich meebrengt, werkt enorm motiverend voor mij.”

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.